A szimpla póló nem egy dizájnos darab, bárhol beszerezhető, és olcsón hozzá lehet jutni. Ám nem kell alábecsülni, mert kulcsfontosságú elem a divatban.

hirdetés

Felirat és minta nélkül is jól néz ki a póló, sőt, minél egyszerűbb, annál jobb, hiszen úgy kénye-kedve szerint lavírozhat a különféle stílusok között. A blézerrel már régóta barátságot kötött, ennek köszönhetően a nőies irányzatokban is megvetette lábát ez a sokoldalú alapdarab.

Az elegáns, estélyi ruhákon kívül nem tudunk olyan öltözéket mondani, amiben ne férne el a póló. Lehet élénk színű, vagy visszafogott, szinte mindenhez passzol, ráadásul a stílusmixek egyik legkedveltebb eleme. Könnyű vele bánni, mondhatni, hálás darab, és nem muszáj egy vagyont fizetni érte.

A póló idén nélkülözhetetlen alapdarab

Akár hűvös van, akár meleg, a pólóra mindig számíthatsz. Jól bírja a rétegezést, hiszen kardigánnal, blézerrel kombinálva a vagány és a nőies oldalát egyaránt megmutatja.

 

A nyolcvanas-kilencvenes évek divathatásaiból táplálkozva, az idei trendek szeretik szimpla farmerral, nadrágkosztümmel, western csizmával, illetve magas sarkú cipővel összeboronálni a pólót. Mutatunk néhány inspiráló szettet, amivel nem lehet félrelőni!

Kiemelt képek: Edward Berthelot, Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés