Valószínűleg a papucscipő a szezon legtöbbet fotózott lábbelije, hiszen olyan gyakran szerepel divatblogokban és magazinokban, hogy simán kijárna neki a sztártitulus.

hirdetés

Alig pár éve vált világossá, hogy a papucscipő igenis létező kategória, ami a loaferek vagy mokaszinok, illetve a papucsok keresztezéséből jött létre. Ez a lábbeli azokat is kiszolgálja, akik nagy hangsúlyt fektetnek a stílusos nőiességre, de azokat sem hagyja cserben, akik kedvelik a papucsok lazaságát és kényelmét.

A papucscipő nemcsak az elmúlt pár évben létezett, de az efféle, dizájnosan sikkes alakja újraformálta a róla alkotott képünket. Már nem pusztán praktikus darab, hanem menő kiegészítő, ami rabul ejti a tekintetet, és letisztult, farmeres öltözékkel éppúgy jól mutat, mint elegáns, vagy extravagáns darabokkal kombinálva. A szőrmebéléses divatbotlását már elfelejthetjük, fátylat rá!

A papucscipő viszonylag drága divatkiegészítő, amit valószínűleg népszerűségének, valamint a folyamatos dizájnújításoknak is köszönhet, de ki lehet fogni megfizethető kreációkat is, melyek stílusukat és megjelenésüket tekintve, cseppet sem maradnak el a formatervezett verzióktól. Nőies papucscipőkből válogattunk, 10 ezer forint alatt!

 

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés