A modern fazonújításoknak, a vidám színeknek és a divatos mintáknak köszönhetően, a balerinacipők méltó kiegészítői lehetnek a nőies öltözéknek.

A balerinacipők evolúciója évről-évre tetten érhető. A lényeg azonban, amiért megszerettük őket, megmaradt: igaz, nem törvényszerű, de ezek a fazonok valamivel kényelmesebbek a magas sarkú topánoknál, és a legtöbb öltözékhez könnyedén hozzápasszíthatóak.

Bár roppant bájosak voltak, a korábbi, kislányos dizájnokat végleg elfelejthetjük, hiszen a modern trendjegyek a balerinacipellőkön is megmutatkoznak. Az idei divat kedvencei a hegyes orrú kialakítások, illetve az aszimmetrikus oldalú, a pántos, és a nyitott sarkú megoldások is gyakran felbukkannak a kínálatban.

A klasszikus fekete darabok lassan vetekszenek a körömcipők nőiességével, hiszen egyre elegánsabb formát öltenek. Az idei kínálatot összességében az élénk és pasztelles színek, a finom, nőies részletkidolgozások, és az állatminták uralják, de a tavasz visszatérő stíluseleme, a virágminta sem maradhat ki a repertoárból.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés