Tavasszal nemcsak a napfénynek, az új cipőknek is örülhetünk végre!

Hamarosan lekerülnek a csizmák, és a lábbelik terén is beköszöntenek az újdonságok. Ilyenkor óriási dilemmát jelent számunkra, hogy a kényelmesebb, vagy inkább a csinosabb cipők mellett döntsünk, de, ha stílusról van szó, jobb több lábon állni, hiszen mindkét fajtára szükség lehet a mindennapokban.

Ráadásul, az aktuális divat összemossa a sportosat a nőiessel, az eleganciánál pedig a hordhatóságot helyezi előtérbe, így igazán nem kell nagy kompromisszumot kötnünk, ha komfortos lábbelire vágyunk.

Bár idén rengeteg szélsőséggel kell számolnunk a trendek terén, ugyanis a lapos talpú topánok közé befurakodtak a platformos megoldások, melyek a kilencvenes évek ormótlan cipőfazonjait hozzák magukkal, és a sneakerek táborában is találkozhatunk bumfordi kreációkkal. Ezeket a darabokat nem igazán tudnánk elképzelni egy nőies szettben, még akkor sem, ha idén a nadrágkosztüm is kombinálható sportcipővel.

A sikkes loaferek azonban továbbra is hozzák a megszokott formájukat, de azért extravagánsabb modellekkel is összefuthatunk a kínálatban, mint amilyenek az állatmintás, vagy a krokodil- és kígyóbőr textúrájú, illetve a fémszínű darabok. Nőiesen lágy, és vidám színekből sincs hiány a tavaszi kollekciókban, melyekből igyekeztünk a sokoldalúan variálható, nadrággal és szoknyával is viselhető cipőket kimazsolázni.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés