A tökéletes outfit nem csak a divatos fazonokon, a színhasználaton, és a testalkathoz illő szabásvonalakon múlik. Számos apró részlet elronthatja az összképet, melyek a te kényelmedet is megzavarhatják. Ezek az öltözködési trükkök megkönnyítik a téli ruhák viselését!

Idegesítő, ha túl hosszú az öv és folyton visszahajlik a pántja, ahogy a garbók felvételével is gyakran meggyűlik az ember baja. Hiába ölsz sok időt a sminked, frizurád elkészítésébe, ha végül, amikor magadra kapod a magas nyakú pulóvert, elkenődik a festék, a hajad pedig égnek áll a statikus feltöltődéstől. Gondolnád, hogy egy selyemkendővel kiküszöbölheted a garbós bakikat?

Az oversize blézer is amennyire divatos, pont annyira bosszantó tud lenni, hiszen folyton visszacsúszik a lazán feltűrt ujja, márpedig nem mutat jól, ha lóg rajtad, mint egy túlméretezett zubbony. A megoldás kulcsa ez esetben is roppant egyszerű: csupán két hajgumi kell a rögzítéshez.

Ezek csupán aprócska részletek, de nagyon sokat számítanak abban, hogyan érzed magad az adott szettben, és létrejön-e az összhang az öltözékedben.

Egyszerű öltözködési trükkök

Megszámolni is nehéz lenne, hányszor kell átöltöznie egy manökennek, amikor a munkáját végzi, vagy több divateseményre hivatalos. Így ki is tudhatná jobban egy fotómodellnél, milyen sokat számítanak azok az aprócska trükkök, melyek rendezettebbé teszik az öltözéket, vagy épp a viselésüket könnyítik meg.

 

Amikor siet az ember lánya, hajlamos átsiklani a részletek felett, pedig nagyon önbizalom-romboló tud lenni, amikor szembesül vele, hogy mozgás közben többet mutat a ruha dekoltázsa, mint amennyit kirakatba szeretne tenni, esetleg a vastag pulóver alja a farmerba tűrve hurkás kis fantompocakot kreál.

A szépen vasalt ing pedig elveszíti ropogós frissességét, ha csak úgy hanyagul feltűröd az ujját. Ám van rá mód, hogy ne zavarjon egész nap a kézfejedre rálógó mandzsettája. A videóban bemutatott öltözködési trükkök szinte észrevétlenül javítanak a megjelenéseden, ráadásul egyszerű és gyors segítséget nyújtanak, hogy jobban érezd magad a téli rétegekben.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés