A színésznő ma éppúgy kitűnne a tömegből fiatalkori stílusával, ahogy hajdanán tette. Sokan keresnek rá az interneten, hogy inspirációt merítsenek öltözködéséből, sminkjeiből.

A divat bizonyos időszakonként ismétli önmagát, ezt mindenki tudja, ám ez a körforgás akkor tűnik a legmegdöbbentőbbnek, amikor néhány régi fotóról visszaköszön ránk az egykori mozicsillagok és hírességek stílusa. Elizabeth Taylor gyönyörű nő volt, és úgy tűnik, szépsége időtálló, hiszen még ma is inspirálóan hat a szépségtrendekre és a divatra.

Képzeljük el, mi lenne, ha a színésznő fiatalkori fényképei napjainkban, modern változatban jelennének meg az Instagramon: valószínűleg sok követőre tenne szert. Hosszú bob frizurájával – amit ma már lob néven emlegetnek -, vastag, szépen ívelő szemöldökével, vörös ajkaival, pajkos szeplőivel és cicasminkjével éppolyan menő nőnek számítana, amilyen az ötvenes-hatvanas években volt.

Öltözködése is sok részletében összecseng a mai divatirányzatokkal, ám van, amit nem lehet ellesni tőle, mert megismételhetetlen. Elizabeth Taylort delejes tekintete és kisugárzása tette igazán egyedivé a népszerű színésznők között, és ez olyasvalami plusz, ami egészen biztosan éppúgy népszerűvé tenné, ha a mai világban lenne fiatal.

  • Megosztás:
hirdetés