A leopárdminta eléggé megosztónak számít: vannak, akik kifejezetten szeretik, míg mások semmi pénzért fel nem vennék. Ettől függetlenül ismételten visszatért az üzletekbe, így lépten-nyomon találkozhatsz vele.

A leopárdminta a legsikkesebb őszi viselet

A leopárdmintát az évek során sokszor illették már a közönséges vagy ízléstelen jelzővel. Sokan, éppen ezért kifejezetten elzárkóznak azoktól a daraboktól, amelyeket ez a minta díszít. Pedig jól kombinálva igazán nőies viselet, és az őszi ruhatár elemeivel nagyszerűen megállja a helyét.

A mintás darabokkal mindig óvatosan kell bánni, bár a mix and match korában élünk, vannak, amelyeket mégsem tanácsos kombinálni. Hiszen, míg egy pöttyös szoknya jól mutat a sárga felsővel, addig ez a leopárdminta esetében borzasztóan túlzó lehet. Az ennyire feltűnő mintákat érdemes színben hozzá közelebb álló darabokkal viselni.

Az őszi időszakban évről-évre megjelenik az állatminta, idén a leopárd az új módi. Sok formában, fazonban fellelhető, és nagyon sikkes viseletnek számít.

Az ocelotmintás ruhákban nagyon sok lehetőség rejlik, a nyarat idéző őszi időben hordhatod vékony blézerrel, később pedig kabáttal. Viselheted az alapszínekkel, de feltűnő színű táskával is kombinálhatod.

A bővebb ruhákkal is kihangsúlyozhatod a derekat, csak övre lesz hozzá szükség. Válassz barna, vagy bézs színű kiegészítőket.

A leopárdmintás blúz jól mutat farmerral, ám a szezon legtrendibb viseletével, a bőrnadrággal is párosíthatod.

A kardigán igazán felkapottnak számít, ocelotmintával pedig biztosan nem lesz unalmas a végeredmény.

A szatén szoknyák igazán sikkesek, pulóverrel és csizmával pedig ősszel is jól mutatnak.

Akár még a kiegészítő is lehet mintás, ilyenkor a többi ruhadarab legyen egyszerűbb, hiszen a kevesebb néha több.

A hűvös ősz beköszöntével sem kell mellőznöd a leopárdmintás holmikat, hiszen a pulóverekre is rákerültek. Az ilyen bézses árnyalatokat könnyen kombinálhatod fehérrel vagy barnával.

Az őszi-téli szezon egyik nagy trendje a kötött ruha, így ebből érdemes mintásat beszerezni.

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés