A most divatos lapos talpú szandálok és cipők garantáltan feldobják a megjelenést a nyári szezonban. Szoknyák és ruhák mellett egyaránt szuperül mutatnak.

hirdetés

Lapos talpú szandálok és cipők a nyári szezonra

Noha a sportcipők, loaferek és mokaszinek abszolút bevethetők a nyári időszakban, a melegebb napokra nem árt beszerezni egy-egy csinosabb, nyitott lábbelit. A szandálok és kiscipők kínálata idén elképesztően széles körű. Habár a magas sarkú verziók a népszerűségi lista élén helyezkednek el, lapos talpú fazonokból sincs hiány.

Nyitott sarkú, nyitott orrú és bokapántos cipők éppúgy vannak a kínálatban, de a klasszikus szandálokkal vagy espadrilles cipőkkel sem lehet mellényúlni, akadnak közöttük kifejezetten kényelmes darabok is, melyek nem csak mutatós, hanem praktikus viseletet biztosítanak. Rengeteg szín közül lehet válogatni, a pasztellárnyalatok mellett a klasszikus bézs, fekete és fehér is feltűnik a palettán.

A legtöbb megoldás változatosan variálható a mindennapokban, de a csinos, elegánsabb verziókat akár egy esküvőn vagy más formális eseményen úgyszintén viselheted. Árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk a kínálat legnépszerűbb fazonjait. Több stílus alapján válogattunk, idén a nőies, vagány és eklektikus típusú cipők és szandálok egyaránt helyet kaptak a kínálatban.

 

A nyári időszakban egyértelműen a riviérahangulatot hozó szalmatalpú cipők és szandálok a legnépszerűbbek. Még a legegyszerűbb, unalmas szetteket is nőiessé varázsolják, igazi nyári darabok, amelyek ruhák, szoknyák és farmernadrágok mellett egyaránt csodásan mutatnak.

A retró trendek felbukkanásával azonban a nyitott sarkú és a nyitott orrú cipellők is feltűntek a népszerűségi listán. A hatvanas évek sikkes, nőies darabjai most számtalan izgalmas változatban tértek vissza, a nyári szezonban pedig nemcsak kényelmes, de elképesztően csinos és stílusos viseletnek számítanak.

Nem feltétlenül kell magas sarkú cipőt választani a nyári ruhákhoz és szoknyákhoz ahhoz, hogy valóban elegáns és kifinomult hatást keltsen a megjelenés. A lapos talpú cipők közül éppúgy érdemes válogatni, nem kell minden esetben feláldozni a nőies összhatást a kényelem oltárán.

A lényeg, hogy jól szellőző, kánikulabarát fazont válassz, a lábakat szabadon hagyó szandálok vagy a félig nyitott cipők ideálisak melegebb napokra. Bár a platformtalpak kissé már háttérbe szorultak, ha gyakran fáj a lábad, vagy sokat sétálsz majd a nyári lábbeliben, érdemes enyhén magasított, vastagított talpú topánkát választani. Az espadrilles cipők és a klasszikus szandálok között is akadnak emelt talpú, ám nem magas sarkú verziók. Ezekben akár városnéző körútra is elindulhatsz.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés