Az őszi ruhatár idén szinte elképzelhetetlen blézerek nélkül. Végre nem csupán a túlméretezett, bő fazonok uralják a kínálatot, így a derékvonalra nagyobb hangsúly kerül. Nőies, karcsúsító darabokat mutatunk!

hirdetés

Az őszi-téli divatot erősen áthatja a hetvenes évek hangulata, ennek köszönhetően a blézerek fazonjai is némi változáson mentek keresztül.

Bár a kínálatban a kétsoros gombolású, bő szabású kreációk is megtalálhatóak, melyeket a nyolcvanas évek divatvilága inspirált, az oversize fazonok mellett éppúgy felbukkannak a karcsúsító blézerek.

Nőies, karcsúsító blézerek körképe

A hetvenes évek irányzataival együtt, egy igazán nőies trend kapott szárnyra, mely minden igyekezetével azon van, hogy a derékvonalat hangsúlyozza. Sok blézerre például öv, szűkítővarrás, vagy megkötő került, és az átlapolt gombolások is karcsúbb sziluettet eredményeznek.

A kockás mintázat és tyúklábminta most újraéled a retró trendekkel, de azért egyszínű alapdarabok is szép számmal akadnak az új kollekciókban. Összegyűjtöttük a legdivatosabb, 10 ezer forint alatt kapható karcsúsító blézereket.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás: