A kendő igazán sokoldalú kiegészítő, hiszen viselhető nyakba, táskára vagy akár derékra kötve, ám az igazán sikkes összhatás érdekében érdemes a hajban is kipróbálni.

hirdetés

Így lesz sikkes a kendő a hajban

A megjelenés pár egyszerű, jól variálható kiegészítő segítségével könnyedén feldobható, és ezek a legtöbbször nem kerülnek vagyonokba. Segítségükkel még az unalmasnak gondolt fehér pólós összeállítás is lehet sikkes és nőies. A kendő tökéletesen alkalmas erre, hiszen számtalan módon megköthető, és az öltözék bármelyik részén viselhető.

Hajba kötve igazán friss megjelenést kölcsönöz, és remekül feldobja az egyszerű copfot. Szinte bármivel viselhető, egyaránt illik nyári ruhához vagy a farmer és blézer kombinációjához. Érdemes kísérletezni vele, hogy miként a legpraktikusabb, most mutatunk pár inspirációt, amelyek meghozzák a kedved a kendődivathoz!

A lófarok nyugodtan lehet szélfútta hatású, ebben igazán jól mutat a kendő. Csak lazán fogd össze a hajad, majd kösd rá, nyugodtan kihúzhatsz pár tincset a copfból, és be is göndörítheted.

Hajpántként is viselheted, ezt a frizurát könnyen elkészítheted, hiszen csak erősen meg kell kötnöd a kendőt a tarkódon, és már készen is van.

Ha az egész hajadat nem szeretnéd összefogni, akkor a felső részekből készíts kisebb copfot, és ebbe kösd bele.

Ehhez a megoldáshoz nagyobb kendő szükséges, elöl csavard meg, majd szorosan kösd össze, a végeket pedig bújtasd el. A végeredmény igazán sikkes lesz, a haj többi része pedig lehet leengedve, vagy akár felfogva.

Nyitókép: Christian Vierig / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés