A tavaszi ruhakínálat nem fukarkodik a derékhangsúlyos fazonokkal. Ingszabású, öves, vagy átlapolt darabokkal találkozhatunk túlnyomórészt, amelyek alakformáló hatással bírnak.

hirdetés

A tavaszi szezon legkedvesebb darabjai az egybeszabott ruhák, melyeket harisnyával, kardigánnal, blézerrel, vagy bőrdzsekivel kombinálva már akkor is el lehet sütni, amikor még zötyögősen indul be a kikelet, és nem fűt be rendesen az időjárás.

Idén a midiszabások jobban előtérbe kerülnek, mint a miniruhák, és az egyszerű, tiszta vonalvezetések kapnak előnyt. Szinte egytől-egyig olyan sziluettek kerültek be a kínálatba, melyek felturbózzák a nőiességet, és a derékvonalat hangsúlyozzák. Az átlapolt és az ingfazonú megoldások optikailag karcsúsítanak, a hosszú gombsorok, és a trükkös csíkozások pedig megnyújtják az alakot.

Most szinte minden ruhán öv és megkötő található, melyek a lazán ráncolt midiszabásokkal kombinálva, jótékonyan formálják a vonalakat. A divatos színválaszték még inkább fokozza a bájos, nőies hatást, és a retró mintákról is ugyanez mondható el. A színes csíkok, a lánc- és virágminták, illetve a pöttyök is népszerűek tavasszal, de az élénk árnyalatokat úgyszintén sokan választják.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés