Jason Wu különleges feladatot kapott: most kivételesen telt idomú nőknek tervezett időtálló ruhákat, olyan részletmegoldásokkal, melyekre érdemes odafigyelni.

A tavaszi és a nyári szezon legkényelmesebb darabjai kétségkívül az egybeszabott ruhák, amelyekkel könnyű trükközni, ha az alakformálás a cél. Ruhavásárlás előtt érdemes innen-onnan begyűjteni egy kis inspirációt, és utánajárni, milyen szabások jöhetnek szóba, ha széles a csípő, van egy kis pocak, és a derékvonal a sziluett legkeskenyebb területe.

Az Eloquii plus size divatmárka remek öltözködési tippekkel szolgál, hiszen kínálatában egyaránt megtalálhatóak a modern, trendi fazonok, valamint a klasszikus szabások, telt alakra fazonírozva.

A 2019-es tavaszi kapszulakollekcióját a híres divattervező, Jason Wu együttműködésével alkotta meg a márka, aki rafinált, alakformáló részletmegoldásokkal gazdagította az egyszerű fazonokat. Bár a sziluettek és a minták a mai divathoz is igazodnak, főként klasszikus vonalvezetésű, időtálló kreációk kerültek le a tervezőasztalról, melyek könnyen beilleszthetőek a munkahelyi megjelenésbe.

Jason Wu minden fazonnál a derékvonalra fektetett nagy hangsúlyt, illetve olyan trükkökhöz folyamodott, melyek alaknyújtó hatásuk révén, optikailag hosszítják a test vonalát, valamint lefaragnak a csípőszélességből. A ruhafazonjai attól is különlegesek, hogy egyébként minden alakon jól mutatnak.

A zakószabású ruha nagyon divatos idén, ami homokóra alakot formál, ám Jason Wu apró figyelmességével még inkább keskenyíti a derekat. Érdemes megfigyelni, hogy melyik darabnál hova kerültek húzott és ráncolt, rafinált részletek, melyek nemcsak izgalmasabbá teszik az alapfazont, hanem trükkösen terelik a tekintetet.

Képek: ELOQUII/Jason Wu x ELOQUII.

  • Megosztás:
hirdetés