Az ünnepi hangulatot nem csupán a konyhából áradó illatok, valamint a szépen feldíszitett fa látványa alapozza meg. Noha ezek is elengedhetetlen részei az év végi időszaknak, a különböző otthoni kiegészítők éppúgy hozzájárulnak a meghitt, különleges atmoszféra megteremtéséhez. A csinos, bájos karácsonyi pizsamák, zoknik, hajráfok és a papucsok rengeteget adnak hozzá a már egyébként is kellemes családi összejövetelekhez, de a délutáni filmnézéskor éppúgy kapóra jönnek. Ezeket még nem késő beszerezni!

hirdetés

Karácsonyi pizsamák és kiegészítők, amelyek fokozzák az ünnepi hangulatot

Az év végi pihenés abszolút az ünnepi készülődésről, a meghitt családi hangulatról szól. Ilyenkor mindenki a konyhában sürög-forog, azonban amikor minden elkészült, jöhetnek a filmnézős délutánok, a társasjátékokkal töltött esték és a kényelmes, meleg kuckózások.

Nem kérdés, hogy a karácsonyozást nagyon túl lehet tolni, ugyanis ilyenkor még azok is elcsábulnak egy-egy felesleges ruhadarab vagy kiegészítő megvásárlására, akik egyébként tudatosan építik a ruhatárukat. Habár igaz, hogy át lehet esni a ló túloldalára, amellett sem szabad szó nélkül elmenni, hogy ezek az apróságok ténylegesen felturbózhatják a ünnepi hangulatot, ugyanis erőteljes hatással lehetnek a belső világunkra, segíthetik a lecsendesedés, illetve a nyugalom elérését.

A zaklatott, gyakran igencsak gyors ütemű hétköznapokból nem egyszerű csak úgy kilépni, hirtelen átlényegülni, és megélni a varázst. Az otthonunkban megteremtett kellemes atmoszféra, és néhány pihenésre tervezett, puha holmi segítheti az átmenetet, hiszen mindezek nyugtatólag hatnak az idegekre.

Ilyenkor semmi nem túlzás, ezt pedig a különböző márkák ki is használják. A klasszikus karácsonyi pizsamáktól kezdve a kezeslábasokon át egészen a rénszarvasos papucsokig és hajráfokig minden megtalálható a kínálatban. Összegyűjtöttük a legkarácsonyibb ruhadarabokat és kiegészítőket, amelyek tényleg ünnepivé varázsolják a megjelenést.

 

Az ünnepi holmik esetében nem csupán a kinézet számít. Tény, hogy minél giccsesebb, annál jobb, azonban a többség otthon viseli ezeket a feltűnően karácsonyi cuccokat, éppen ezért célszerű kényelmes, meleg darabokat választani. A pizsamákat tekintve elképesztően színes a repertoár, mindenféle anyagú és vastagságú verzió között lehet válogatni. Vannak egyrészes és kétrészes összeállítások, némelyik pizsamafelső még egy csúnya karácsonyi pulcsit is helyettesíthet.

A zoknik és papucsok kínálatában szintén változatos a paletta. Vannak vastag, bélelt változatok, miközben az egyszerű, klasszikus fazonok is ünnepi mintázatba borulnak ilyenkor. Bár tény, hogy csupán szezonálisan viselhető darabokról van szó, annyi biztos, hogy akár több szezont is kibírnak. Némelyik kiegészítő még karácsonyi ajándék gyanánt is örömet okozhat, ugyanis akadnak közöttük olyan bájos, praktikus és ünnepi hangulatú dolgok, melyek aranyos meglepetésként szolgálhatnak, korosztálytól függetlenül.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés