A fürdőruhatrendek idén nagyon változatosak, mind a szabást, mind a színeket illetően. Most úgy tűnik, hogy még több csavart lehet vinni a vízparti megjelenésbe, amivel komplett szetté alakítható a fürdőruha.

Korábban már megírtuk, hogy 2019-ben visszatért a ’90-es évek nagy slágere, a neonszínekben vibráló bikini, de mellette az egyrészes, nőies és előnyös alakot formáló egész fürdőruhák is nagy népszerűségnek örvendenek.

Utóbbiak nagyon kényelmesek, nem kell bennük feszengeni, és már önmagukban is elegendőek, nem szükséges fürdőköpennyel vagy más, strandoláskor használatos ruhaneművel elkendőzni magad. Bár az egész fürdőruhák önmagukban is gyönyörűek, az Instagramon feltűnt egy apró kiegészítő, amivel még szebbé és nőiesebbé lehet tenni őket.

Kylie Jenner és a Victoria’s Secret angyal, Romee Strijd oldalán is láthatunk képeket, ahol a hölgyemények egész fürdőruhában pózolnak, övvel a derekukon. Ez a részlet szépen kiemeli a derekat, és nagyon stílusossá teszi még a legegyszerűbb fazont és színt is. Egyébként a trend nem új keletű, már az ’50-es, ’60-as, sőt, a ’80-as és ’90-es években is felbukkant a stílus, és nem volt ritka a bikinialsóra csatolt öv sem.

Kylie Jenner egy bocimintás fazonban pózol, ami a hozzá passzoló övvel és szalmakalappal nagyon hozza a vadnyugati stílust.

Romee Strijd címéhez mérten igazán angyalian  néz ki ebben a fehér darabban, amihez egy színben azonos övet választott.

A matrózscsík idén is nyerő, így a tengerparton kifejezetten stílusos egy ilyen darab.

A barázdált fürdőruha és a hosszan felvágott alsórész szépen tükrözi a ’80-as évek hangulatát.

Feltűnő ékszerekkel még látványosabbá lehet tenni az összképet.

A virágminta a fürdőruhák tekintetében is divatos, egy, a fürdőruhába varrt öv pedig szolidan teszi látványossá ezt a gyönyörű, vállpánt nélküli darabot.

Az apró kockás gingham-minta most nagyon stílusos. Egy csíkos övvel nagyon játékossá lehet tenni a minták összképét.

Képek: Getty Images/Frazer Harrison.

 

 

 

  • Megosztás:
hirdetés