Az ősz hamarosan kopogtat az ajtón, vele együtt pedig megérkeznek a legújabb divattrendek is. Mostanában nagyon sok retró kiegészítő tért vissza ékszerfronton is, így nem meglepő, hogy most egy újabb gyöngyszemet üdvözölhetünk, ezúttal a ’80-as évek fülbevalói közül.

Retró fülbevaló újratöltve

A szóban forgó éra a túlzásokról, extrém szettekről volt híres, így a kiegészítők többsége is igencsak feltűnő volt. Az évtized egyik legmeghatározóbb ékszere a gombfülbevaló volt, ami egy egyszerű klipsz fazon látványos, félkör alakú domborulattal. Szín, minta, kialakítás és méret tekintetében pedig csak a képzelet szab határt.

Ezért a darabért nem is kell mélyre kutatni az ékszeres dobozban, hiszen fénykorában szinte minden nőnek volt nem egy, de több is. Diana hercegné is gyakran viselte, amivel érdekesebbé és még nőiesebbé tudta tenni szettjeit.

Ez a funkció vár 2019-ben is a gombfülbevalóra, aminek újból létjogosultságot adtak. Bár egy időben cikinek számított, idén már nem az! Sőt, aki szeretné egyszerűen feldobni a szettjeit és kedveli a kényelmes ékszer megoldásokat, mindenképpen csapjon le egy párra!

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés