Ez a tavaszi trend meglepő újítást hoz a farmerek viselésében. Úgy tűnik, hogy idén már nem a bokavillantó fazon tarol, az sem baj, ha rálóg a cipőre a nadrág szára.

hirdetés

A farmerek így divatosak most: meglepő tavaszi trend

A divat sokat változott az évek során, a bokavillantó fazonok ugyanis az elmúlt időszakban abszolút átvették a hatalmat az utcai megjelenés felett. Minél rövidebb volt a farmernadrág szára, annál stílusosabbnak számított az összkép. Ha egy kicsit is hosszabb volt a kelleténél, a többség még fel is hajtotta az alját annak érdekében, hogy a szett garantáltan trendi hatást keltsen.

Noha a rövidke nadrágok népszerűsége megkérdőjelezhetetlen volt, idén tavasszal egy meglepő újítás figyelhető meg a farmerek viselésében. A bokavillantó fazonokat a hosszú, szinte földig érő retró fazonok váltják, ami legalább annyira megosztja a divatrajongókat.

Kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

 

Sokakat a hideg is kirázott a bokavillantó őrülettől, tekintve, hogy annak idején a rövid nadrágszár azt jelentette, hogy az illető kinőtte a kedvenc darabját. Sokan nem értették, hogy mi értelme van a népszerű trendnek, a tavaszi szezon pedig ezen fellendülve jelentős változást hozott az utcai megjelenést illetően. A divat valószínűleg a végletek híve, a túlzottan rövid farmereket ugyanis a túlzottan hosszú fazonok váltják idén.

A földig lelógó nadrágszárak legalább annyi embernél verik ki a biztosítékot, hiszen a farmer taposása egyetlen nap alatt teljesen tönkre tudja tenni a nadrág anyagát, ráadásul az összkép nem is feltétlenül mutat igényesen, előnyösen. Érdemes úgy kiválasztani a megfelelő nadrághosszt, hogy épphogy a föld felett érjen véget a szárszabás.

Képek: Jeremy Moeller/Getty Images.

 

Az új trend szerint az sem probléma, ha a nadrág szára teljesen rálóg a cipőre. Sőt, a megjelenés így lesz csak igazán divatos! Ahogy a széles szárú farmerek esetében, úgy a hosszú szárszabás esetében is vannak szabályok, amelyeket érdemes betartani annak érdekében, hogy az összkép ne csak trendi, hanem csinos is legyen.

A kerek orrú, vastag talpú cipőkkel kombinálva a hosszú nadrágszár nem feltétlenül mutat előnyösen. Érdemes inkább könnyedebb cipőfazonokkal, hegyesebb orrú darabokkal kombinálni őket. Az sem rossz megoldás, ha egy csinos magassarkút választasz a trendi farmer mellé.

Kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

A hosszúra szabott farmereket egyébként bármilyen stílusban bevetheted, a sportos és az elegáns, nőies szettekben éppúgy megállják a helyüket. Nagyon figyelj a megfelelő fazonpárosításokra, ha a kombináció csinos és sikkes hatást kelt, nem tudsz mellényúlni a választásoddal.

Képek: Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikkfotók: Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés