A farmer számtalan outfit-variáció alapja lehet, hiszen manapság szinte bármilyen kombinációban viselhető. Ha nincs ötleted, hogyan ültesd be kedvenc fazonodat az őszi öltözékedbe, az alábbi stílustippek segíthetnek.

hirdetés

A farmer kortalan, időtálló darab, persze a szabását illetően, főként az alkati adottságok döntenek. Szinte mindenkinek van egy kedvenc fazonja, amit bármikor szívesen felkap, mert sokoldalúan kihasználható.

Ma már a munkahelyi öltözékekbe is beépültek a farmernadrágok, ugyanis újra és újra bebizonyítja a divat, hogy mennyire nőies tud lenni, ha megfelelő ruhadarabokkal és szabásokkal boronálja össze az ember lánya. Olykor azonban mindenkivel megesik, hogy kifogy az ötletekből, és úgy érzi, egyhangúan öltözködik.

Az alábbi stílustippek inspirációt adhatnak, hogy a farmer a hét minden napján változatosnak tűnjön a szemedben.

Stílustippek nőies öltözékekhez: egyetlen farmer, 7 outfit

Az egykor híradósként ismert Dominique Sachse újabban szépségtanácsokat és öltözködési tippeket osztogat. Videójában a kedvenc testre szabott farmernadrágját mutatja be, hétféle elképzelésben.

 

Stílustippjei a negyvenes-ötvenes korosztály számára is inspirálóak lehetnek, ugyanis a szofisztikált nőiességet célozzák meg. A mindennapokban viselhető, letisztult öltözékeiből bárki ihletet meríthet, aki szeretné színesebbé és változatosabbá varázsolni a farmeres szettjeit.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés