Ötven felett is akadnak olyan divat-infuencerek, akiktől érdemes néhány ötletet ellesni az öltözködés terén. Grece Ghanem stílusa még a fiatalabbak számára is sok inspirációval szolgálhat.

Bár a stílus nem tanítható, az inspirációgyűjtés sokat segíthet, ha valaki szívesen kísérletezget, és szeret új ötleteket kipróbálni. Az 54 éves Grece Ghanem nem véletlenül lett egy csapásra sikeres Instagram-influencer, hiszen szimpatikus vonása, hogy nem próbál kétségbeesetten fiatalabbnak tűnni a koránál, nőies öltözékeit pedig egy csipetnyi lazasággal, és szexi extravaganciával fűszerezi.

Nem szélsőségesen különc, de nem is olvad bele a nagy átlagba, amit annak köszönhet, hogy van valami plusz eredetiség a stílusában. Divatinspirációi azonban, könnyen beültethetők a mindennapi öltözékekbe, így sokan új ötletek miatt keresik fel az Instagram-profilját.

Stílus, ötven felett: Grace Ghanem nőiessége inspiráló

Az 54 éves divat-influencer a modern középkorú nőt képviseli az Instagramon. A montreali édesanya természetes, üde jelenség, aki jó érzékkel választja meg az alakjához passzoló fazonokat, és a színhatásokat is remekül alkalmazza. Szívesen visel dizájnerdarabokat, de nem feltétlenül ragaszkodik ahhoz, amit a trend diktál, inkább a saját ízlésére hallgat.

A hetvenes évek nőies divatvonala az egyik olyan irányzat idén, amit ötven felett is bátran követni lehet.

A póló és farmer kombinációja cseppet sem korfüggő.

Egyszerű, de nem egyhangú: egy ilyen alaknyújtó, nőies összeállítás mindig jól működik.

A lazaság nem egyenlő a nemtörődömséggel: ez a lezser szett mindezt jól példázza.

Grece Ghanem a retró fazonokat is jól kombinálja.

Ötven felett, miért ne lehetne egy nő ízlésesen dögös?

Az egyszerű, monokróm szett nem feltétlenül unalmas.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés