A gyönyörű plus size modell minden alkalmat megragad, hogy inspirálja a kevés önbizalommal rendelkező nőket, és erősítse magabiztosságukat.

hirdetés

Ashley Graham pozitív testkép-aktivistaként többször hangoztatta már, hogy ő úgy fogadja el magát, ahogy van, és cseppet sem gondolja, hogy a kilók száma beleszólhat abba, ki mennyire érzi magát dögösnek. Ám erős, határozott kiállása, és sikerei mögött komoly munka zajlik.

Bár kifejezetten büszke méretes fenekére, Ashley Graham rendszeresen sportol, hogy megőrizze fittségét és alakját, hiszen az önbizalom abból fakad, ha szeretjük magunkat, és ezért ápoljuk, karban tartjuk azt, ami megadatott. A plus size modell a tudatos öltözködést is fontosnak tartja, ugyanis, ha ismerjük a testünket, és tudjuk, mi áll jól nekünk, sokkal többet hozhatunk ki magunkból, mint azt gondolnánk.

A Glamour magazinnak készült videójában Ashley Graham különböző alkalmakra szánt, kedvenc szettjeit mutatja be, miközben körbejárja azt a három problémát, amely általában a legtöbb kérdést veti fel az öltözködés során.

Mivel ő maga is pluszos méretű nő, ráadásul a csípője szélesebb a vállvonalánál, vagyis enyhén körte testalkatú, és tisztában van azzal, hogy vannak problémás területek a testén, tökéletesen megérti azokat a nőtársait, akik hasonló arányokkal szembesülnek a tükörben.

Modellként azonban már megtanulta, hogyan hangsúlyozza az előnyös testvonalait, a tapasztalatait és tanácsait pedig az alábbi videóban foglalja össze.

Olyan alapdarabokat válogatott össze, melyek időtállóak a divatban, mint például a csíkos minta, a crop felső, a fehér nadrág, és a testre szabott pólóruha. Mindezek egyébként, most újra népszerűek.

 

A videó beállításainál magyar feliratra tudsz váltani.

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés