A csipkés ruhadarabok minden partiszezonban előkerülnek, így joggal gondolhatja bárki, hogy elcsépeltek és unalmasak. Ám idén igazán megérdemelnek egy új esélyt akkor is, ha különleges és extravagáns, vagy kifinomult öltözékben gondolkodsz.

hirdetés

A csipkés ruhakreációk stílustárháza szinte kimeríthetetlen, amit az idei partikollekciók tökéletesen példáznak. Egy kis csipkerátét látványos bájt kölcsönöz az öltözéknek, ugyanakkor nemcsak az elegáns sikk kelléktára lehet, hiszen ott bujkál benne a szenvedélyes, dögös vagányság is.

Bár ennek fényében könnyen közönségessé válhatnak a kirívó, csipkés alkalmi ruhadarabok, néhány jól megválasztott kulcsdarabbal ilyen baki nem fordulhat elő.

A legnőiesebb csipkés ruhadarabok a szezonban

Az idei partikollekciók a nyolcvanas-kilencvenes évek csúcstrendjeiből táplálkoznak, így a szolidan nőies ruhák és overallok mellett szexi, vérbeli diszkódívás kreációkra is rábukkanhatsz. A fémszálas csillogással megosztva, a kényelmesen lágy, dekoratív csipke játssza a főszerepet, mely topokra, blúzokra, egybeszabott ruhákra, overallokra és szoknyákra is rákerült.

Ha laza buliba vagy hivatalos, próbáld ki a bőrhatású és csipkés anyagok ütős kombinációját, avagy, a sejtelmesen áttetsző csipkebody-t, topot, esetleg blúzt, magas derekú nadrággal, vagy paperbag stílusú, öves szoknyával boronáld össze.

 

Az elegáns party természetesen kifinomult megjelenést kíván, amit elsősorban az öltözéked fazonjával, illetve a ruhaanyag gondos megválasztásával alapozhatsz meg. A csipke bársonnyal, szaténnal, organzával és tüllel is elképesztően nőies párost alkot, de éppúgy egy lágy esésű rakott szoknya, vagy business stílusú alkalmi ruha díszítéseként is jól mutat.

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés