A csillogó, flitteres ruhák simán beleférnek a szimpla hétköznapi szettek hangulatába is. Csak egy kis kreativitásra és néhány téli kulcsdarabra van szükség a sikkes, stílusos összképhez.

hirdetés

Csillogó ruhák egyszerű hétköznapi szettek részeként

Csillogó blúz

A csillogó blúzok nem csupán karácsonykor vagy szilveszterkor kerülhetnek elő a szekrényből. A lezseren elegáns összeállításokat hihetetlenül megbolondítják, egy bakanccsal kombinálva még egy kis vagányságot is csempészhetsz a hétköznapi megjelenésedbe. Ezek a stílusmixek teszik igazán különlegessé a téli szezont.

A csillogó felső a Sinsay kínálatában található, az ára 2295 forint. A csinos nadrág a H&M-ből szerezhető be, az ára 6995 forint. A fekete kardigán az Orsay kínálatában található meg, 6990 forintba kerül. A vagány bakancs a CCC-ben vásárolható meg, az ára 22 995 forint.

 

Csillogó szoknya

A csillogó szoknyák talán egy fokkal látványosabbak, mint a blúzok, hiszen nem lehet őket kardigán vagy blézer alá rejteni. Ettől függetlenül bátran bevetheted őket a hétköznapok során, ám célszerű szimpla kulcsdarabokkal összeboronálni a flitteres darabokat ahhoz, hogy az összkép ne legyen túlzottan csicsás egy egyszerű munkanaphoz. A színek harmóniája ebben az esetben remek egyensúlyt teremt.

A csillogó ceruzaszoknya a Bonprix oldaláról rendelhető meg, az ára 11 999 forint. A finomkötött blúz a Sinsay kínálatában található, 3595 forintba kerül. Az elegáns bézs blézer a H&M-ben található meg, 11 495 forint az ára. A hosszú szárú DeeZee csizma az ecipo.hu-ról rendelhető meg, az ára 19 995 forint.

 

Csillogó blézer

A csillogó blézerek az egyszerű farmer-pulcsi kombókat is fel tudják dobni. Ha egy kicsit unalmasnak érzed a hétköznapi szettjeidet, mindenképpen érdemes beruháznod egy különlegesebb felöltőre.

A csillogó blézer a Mohito kínálatában található, az ára 13 995 forint. A csinos mamafazonú farmer a Zarából szerezhető be, 10 995 forintba kerül. Az egyszerű fehér garbó a Mango kínálatában található, 8995 forint az ára. A Claudia Ghizzani csizma a Deichmann kínálatában található meg, az ára 17 990 forint.

 

Csillogó póló

A csillogó pólókat a legegyszerűbb beleboronálni a hétköznapi összeállításokba. Hihetetlenül nőiesen mutatnak egy csinos szoknya mellett, az elegáns és karácsonyi hangulatra emlékeztető eredményt a kötött kardigán teszi visszafogottabbá.

A csillogó, flitteres póló a H&M-ből szerezhető be, az ára 6995 forint. A csinos műszarvasbőr miniszoknya a Reservedben található meg, 9995 forintba kerül. Az Only márkájú kardigán az About You oldaláról rendelhető meg, az ára 13 990 forint. A hosszú szárú fekete csizma a Sinsayből szerezhető be, 12 895 forintba kerül.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Montázsok: Retikül.

  • Megosztás:
hirdetés