Carla Bruni választása is jól bizonyítja, hogy egy letisztult, egyszerű vonalvezetésű elegáns maxiruha nélkülözhetetlen eleme a ruhatárnak, hiszen a legtöbb alkalomhoz passzol, ráadásul időtálló darab.

hirdetés

Carla Bruni és férje, Nicolas Sarkozy is részt vett a második világháborús eseménynek, a nyugati szövetségesek normandiai partraszállásának nyolcvanadik évfordulójának alkalmából megrendezett megemlékezési rendezvénysorozaton.

A háromnapos eseményre az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden is Franciaországba látogatott. A megemlékezésnek, illetve látogatásának részeként hivatalos állami vacsorára került sor a párizsi elnöki Élysée-palotában.

Carla Bruni megjelenése letisztult egyszerűségében is tökéletes volt, a hófehér, elegáns maxiruha, amit az eseményre választott, visszafogott nőiességével elbűvölő hatást keltett.

Kép: Christian Liewig/Corbis/Getty Images.

Carla Bruni aduász darabja az elegáns fehér maxiruha

Az 56 éves modell nagyon érzi, hogyan kell megjelenni, ruhaválasztásai mindig alkalomhoz illőek, sohasem bizonyulnak soknak, de kevésnek sem. A hivatalos vacsorára egy időtálló, kényelmes, egyszerűségében is roppant elegáns darabban jelent meg, amely tökéletesen állt rajta.

Egy letisztult vonalvezetésű, elegáns maxiruha bizony, sokoldalú eleme lehet a ruhatárnak, fehér színben pedig néhány kivétellel – például esküvő vagy temetés – a legtöbb alkalomhoz nagyszerűen passzol.

Képek: Jean Catuffe, Christian Liewig/Corbis/Getty Images.

 

Carla Bruni klasszikus szabású kreáció mellett döntött, amely teljesen egyszerű, szó szerint egyetlen csavar teszi különlegessé. A dekoltázs alatt, a derékvonal felett elhelyezett trükkös anyagráncolás szépen kiemeli karcsú alakját, mégsem hivalkodó. A ruha enyhén A vonalban bővül, lenge fazonjával pedig nem csupán elegáns, hanem kényelmes és praktikus viselet.

Ez a fazon egyébként teltebb, homokóralkatú hölgyek számára éppúgy ideális, hiszen a dekoltázsra és a derékcsúcsra kerül a hangsúly, ami kifejezetten előnyössé teszi.

Kiemelt kép: Christian Liewig/Corbis/Getty Images.

Cikkfotók: Christian Liewig/Corbis, Jean Catuffe/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés