Egy elegáns virágmintás ruha különleges eseményeken is megállja a helyét, ebben a formában például kifinomultan sikkes és előkelő benyomást kelt.

hirdetés

Az idei divatban nem csak a mindennapi, hanem az elegáns viseletek között is felbukkan a virágmintás ruha, amely nem kíván nagy stílusbravúrokat ahhoz, hogy igazán alkalmi és sikkes darab legyen.

Hugh Grosvenor, aki Westminster hercege, Károly király keresztfia június 7-én nősült meg, esküvőjén pedig számos előkelőség vett részt, például Vilmos herceg, aki vőfélyként volt jelen a menyegzőn. A vendégek között volt a Troy London luxusruházati márka egyik alapítója és tervezője, Rosie van Cutsem is, aki testvérével közösen indította el a brit vidéki élethez elengedhetetlen vízálló kabátokat, parkákat és stílusos felsőruházati cikkeket forgalmazó üzletet. Termékeiket Katalin hercegné is szívesen viseli szabadidős tevékenységei során, a 2013-ban létrejött márka hamar népszerűvé vált a brit előkelőségek köreiben.

Rosie van Cutsem kifinomult stílusérzéke azonban nem csak a vidéki stílusban mutatkozik meg, elegáns szettjeiben még inkább kibontakozik.

A finom részletekben rejlik a tökéletes összhang: így lehet igazán elegáns a virágmintás ruha

Hugh Grosvenor és Olivia Henson esküvőjére egy meglehetősen élénk, virágos maxiruhát választott a Troy London társalapítója. A letisztult szabású, sárga dressz különlegessége a festői szépségű, kacskaringós indákkal összefonódó, fekete-fehér virágmintában rejlik, amely a kreációhoz passzoló övön kék motívumokkal folytatódik, míg a sárga övcsat az alapszínnel harmonizál.

Képek: Karwai Tang/Wirelmage/Getty Images.

 

Rosie van Cutsem fekete kiegészítőkkel tompította az elegáns virágmintás ruha feltűnő árnyalatát, amely üde színfoltként hatott az előkelő eseményen. Öltözékének különlegességét a stíluskoncepció adta, a márkatulajdonosnak ugyanis a kelet-ázsiai virágfestészet ugrott be az anyag művészi mintázatáról, ezért ázsiai stílusú kalapot választott az öltözékéhez.

Minden apró részlet passzol ebben az összeállításban, a színritmus pedig, amelyben a fekete elemek az élénk vezértónussal találkoznak, roppant kifinomult és sikkes megoldás a harmónia megteremtésére.

Kiemelt kép és cikkfotók: Karwai Tang/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés