A téli partiszezon kulcsdarabja a vintage stílusú bársonyruha, mely elegáns nőiességével kihagyhatatlannak ígérkezik. Ám nem árt tudni, kinek milyen szabás formálja előnyösen az alakját, mert ez a nehézkes anyag könnyen szélesebbnek mutathatja viselőjét.

Míg a hétköznapi kollekciókban a kordbársony, az ünnepi kínálatban a tükörbársony anyag a befutó, mégpedig a retró trendek jóvoltából. Egy elegáns bársonyruha mindig előkelő megjelenést biztosít, legyen szó puccos koktélpartiról, vagy ünnepi vacsoráról.

Ám egyetlen darabbal is többféleképpen kísérletezhetsz, hiszen a bársonyruhák stílusa meglehetősen simulékony, így egy bőrdzsekivel és menő lakkbakanccsal akár könnyedén modernné és vagánnyá alakíthatod a szetted.

Bársonyruha, testalkatra szabva

Bár meglehet, a bársonyruha klasszikus befutó, amivel nehéz mellélőni, az elegancián túl az is fontos, hogyan áll rajtad. Vagyis, csak akkor fog jól mutatni az öltözéked, ha a fazon tökéletesen passzol hozzád. A tükörbársony anyagnak ugyanis van egy hátránya: nehézkessége révén összenyomhatja, vagy szélesítheti az alakot.

A megfelelő szabással párosítva azonban, ez a rossz tulajdonsága egyáltalán nem jut érvényre. Segítünk, hogy megtaláld a neked való fazont!

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: BHLDN.

  • Megosztás:
hirdetés