A bakancs nem éppen a legnőiesebb darabja a ruhatárnak, ám a vastag talpú lábbeli roppant praktikus. Vagány kialakításának köszönhetően a csinos, szoknyás szerelésekben is helyet kaphat. Mutatjuk a kínálat legnépszerűbb fazonjait!

hirdetés

Pár évvel ezelőtt még elképzelni sem tudtuk, hogy egy csinos kötött ruhához bakancsot viseljük, manapság pedig szinte mi sem természetesebb. A stílusmixelő trendeknek köszönhetően ez a lábbeli is bekerült a modern, sikkes nő ruhatárába. Alapdarabnak számít, nem véletlenül.

A vagány bakancs minden szerelést feldob: ezek a szezon legkelendőbb fazonjai

Roppant jól és könnyen kombinálható, emellett minden stílusban megállja a helyét a bakancs. A sietősebb, lazább napokon nagyszerűen mutat melegítőnadrággal, esetleg farmerral.

Ám összeboronálhatod szűkebb szárú elegáns pantallóval vagy rövidnadrággal, ami téliesebb lesz, ha vastag harisnyával házasítod. Természetesen a ruhák, szoknyák sem maradnak ki a sorból, melyekkel úgyszintén prímán muzsikál a vagány lábbeli.

 

A felhozatal igazán változatos: klasszikus és letisztult, illetve extravagáns, platformos darabokra egyaránt rábukkanhatsz a kínálatban. A díszítésekkel úgyszintén szívesen trükköznek az egyes márkák, vannak csatos, gyöngyös darabok, amelyek sokkal finomabbá, nőiesebbé teszik az összképet.

A színek tekintetében sem kell feltétlenül leragadni a feketénél, a szezon bővelkedik izgalmas árnyalatokban. A világos tónusok kedvelői könnyedén ráakadhatnak az új kedvencükre.

A bakancs jól mutat a bőrhatású cuccokkal, de az elegánsabb nadrágokkal, szoknyákkal éppúgy stílusos összhangot teremthet. A kötötteket sem érdemes kihagyni a felsorolásból, az ilyen összeállításokban izgalmas divatesszenciaként működhet.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images.

Képgaléria nyitóképe: Streetstyleshooters / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés