Bella Hadid a Z generáció legbefolyásosabb influencere, akinek stílusa óriási hatással van a mai fiatal generációra. Tény, hogy a 23 éves modell nagyon jól néz ki, így bátran lehet tőle stílusleckéket venni. Nemcsak öltözködés tekintetében, de a frizuráit is érdemes számon tartani, hiszen Bella ebben olyan, akár egy kaméleon.

Bella igazi kaméleon

Tavaly teljesen kimaxolta a frizuraváltás fogalmát hosszúság, fazon és színek tekintetében is. Különösen az utóbbit illetően, volt barna, majdnem fekete, platinaszőke és mindezek keveréke. Nem tudjuk, hogy csinálja, hogy minden ilyen jól áll neki, de annyi biztos, hogy nagyon ritkán nyúl mellé, ha frizuráról van szó.

Nagy kedvence volt tavaly a 90-es évek hangulata, többek között neki köszönhető az is, hogy az arcot keretező szabadon lógó tincsek megint divatosak lettek. A lófarok különböző változataival is sokat kísérletezett, amik között az 50-es és 90-es éveket idéző változatok is bekerültek a repertoárba. Persze van úgy, hogy Bella is inkább az egyszerűségre vágyik, így legújabban szögegyenes, hosszú hajjal láthattuk pózolni. A galériában ezek közül válogattunk, nézzétek meg, nagyszerű inspirációt adhatnak a következő hajvágáshoz.

 

Képek: Getty Images/Stephane Cardinale-Corbis.

  • Megosztás:
hirdetés