Az utóbbi időben a sztárok igazán különleges ruhákat választanak a vörös szőnyegre. Bőven akadnak közöttük egészen merész fazonvariációk, melyek sokszor a jó ízlés határát súrolják. A márkák megpróbálják egymást túllicitálni, és szinte mindent ráaggatnak a modellekre. Ez ihlette meg Angelicát, a tiktokker teljesen hétköznapi alapanyagokból alkotja újra a kreációkat, az egyik ruha például WC-papír felhasználásával készült.

hirdetés

A vörös szőnyegre szánt ruhák mindig is eltértek az utcai viselettől. Ám az utóbbi időben a tervezők fantáziája alaposan megszaladt, és a klasszikus, letisztult estélyi ruhák helyett, mindenféle feltűnő, sokszor túlzó darabot alkottak. A kivágások mélyebbek lett, sokszor pedig a felhasznált anyagok is okoznak meglepetéseket.

Ez ihltette Angelica Hicks tiktokkert, aki vicces paródiavideókat készít a túlságosan extrém kreációkról. WC-papírt, szemeteszsákot, és kerti növényeket is felhasznált már a ruhák megalkotásához. A TikTokon valósággal rajonganak a furcsa hobbijáért, videóit rendszeresen milliók nézik.

Csinos ruha, amihez csak WC-papír és ragasztó kell: videójával sztár lett a tiktokker

Angelica civilben grafikus, sok nagy céggel dolgozott már együtt. Rendkívül kreatív, így láthatóan nem okoz neki problémát, hogy újragondolja a háztartási anyagokat és különleges ruhákat készítsen belőlük. Az ismertséget Ana de Armas rózsaszín ruhája hozta meg számára, melyet szemeteszsákokból kreált újra. A videót több millióan látták, a kommentelők szerint még jobban sikerült, mint az eredeti.

 

A Schiaparelli sem maradhatott ki a sorból, a divatház egyik népszerű darabját többféle formában is megjelenítette Angelica. A kissé szürreális kreációk rendszeresen megihletik.

 

A kissé elrugaszkodott darabok sem maradhatnak ki Angelica repertoárjából. A kifutón látott darabokat rendszeresen újraalkotja. Ehhez a kék ruhához például vállfákat és lufikat használt.

 

A WC-papírt és a ragasztószalagot is kipróbálta már, mint alapanyagot. Annyira élethű darabot alkotott, hogy szinte fel sem tűnnek a háztartási alapanyagok.

 

Természetesen Kim Kardashian sem maradhatott ki a mókából, neki több szettjét is megkomponálta. Az egyik legemlékezetesebb ez a magazinfotó, amihez szigetelőszalagot használt.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés