Vanessa Redgrave azon kevés színésznők közé tartozik, akik nagy valószínűséggel úgy tekintenek egy-egy vörös szőnyeges eseményre, mintha csak színházba készülnének. Annak ellenére, hogy az egyik legsikeresebb színésznőnek számít, egyáltalán nem gondolja túl az öltözködést, és kizárólag olyan ruhákat visel, amikben kényelmesen érzi magát.

hirdetés

Vanessa Redgrave sportosan, de mindig csinosan öltözködik

A vörös szőnyegen mindig is lázadó volt a stílusa, és most sem akar megfelelni az ott érvényes szokásoknak. Simán felvesz egy pár fehér Converse tornacipőt vagy fekete csizmát, amit lehet, hogy másnak nem néznének jó szemmel, de neki fantasztikusan áll a sportos stílus.

Persze mindig ügyel arra, hogy igényes, jó ízlésű legyen az összeállítása, de manapság már inkább nadrágos összeállításokban látni. Tény, hogy ennyi idősen már a kényelem a fő szempont, és jól gondolja: ő a bizonyíték rá, hogy egy nő nadrágban is csinos lehet. A haját is általában egyszerű lófarokba fogja, és sminket is csak ritkán visel manapság. Rá biztosan elmondható, hogy méltósággal öregedett meg, ráncfelvarrásnak vagy botoxnak nyoma sincs az arcán. És mégis, fantasztikusan fest.

Nem csoda, hogy a színésznőhöz közel áll a sportos stílus, hiszen nagyon szeret teniszezni. Tény, hogy ez a sport alaposan átmozgatja az embert, így nem véletlen, hogy Vanessa Redgrave 83 évesen is ilyen jó kondiban van. A galériában mutatjuk is, mennyire.

 

Főkép: Getty Images/Toni Anne Barson.

Galéria: Getty Images, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés