Sistine Rose, Sylvester Stallone lánya, már fiatal kora óta reflektorfényben él. A 23 éves fiatal hölgy mondhatni, a fotósok előtt nőtt fel, és hamar belekóstolt a showbiznisz ízébe. A gyönyörű Sistine modellként dolgozik, és már most látszik, hogy jó ízlése van az öltözködés terén.

hirdetés

Sistine Stallone híres szüleinek köszönhetően már kiskorában is folyamatosan reflektorfényben volt, ezért szinte senki számára nem okozott meglepetést, hogy felnőttként olyan pályát választott, amit nagy közfigyelem övez. Édesapja az egyik legismertebb akciófilmszínész, az édesanyja, Jennifer Flavin pedig fiatalon modellkedett. A 23 éves lány a vásznon is kipróbálta már magát, ám úgy tűnik, jobban érdekli a modellkedés.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin középső lánya, Sistine 18 éves volt, amikor aláírta modellszerződését az egyik legnagyobb ügynökséggel. Rögtön a Chanel kifutóján debütált, azóta pedig több márkánál is megfordult.

Sylvester Stallone 23 éves lánya szeret öltözködni

Sistine már fiatalon is érdeklődött a divat iránt, hiszen rendszeresen részt vett családjával a vörös szőnyeges eseményeken. Karcsú vonalakkal rendelkezik, és szívesen is hangsúlyozza alakját, ezért gyakran mutatkozik alakkövető ruhákban. Az utóbbi években láthatóan ráérzett saját stílusára, amelyben az elegáns és sportos elemek egyaránt felbukkannak.

 

Sistine Rose vörös szőnyeges megjelenése mindig hibátlan, kifogástalan ízléssel rendelkezik, és gyakran a letisztult alapdarabokat részesíti előnyben. Az elegáns nadrág és az egyszerű felsőrész kombinációja afféle aduász nála. A klasszikus csillogás sem áll tőle távol, gyakran választ old Hollywood stílusú kreációkat a különféle estélyekre.

 

Bár Sylvester Stallone lánya kifogástalan alakkal rendelkezik, a merész villantás cseppet sem jellemző rá. Szeret játszadozni a szabásvonalakkal, és a hasítékkal megbolondított darabok is megtalálhatóak a repertoárjában, ám a falatnyi textilből szabott ruhaköltemények távol állnak tőle. A finom egyensúlyra törekszik, vagyis olyan stílust alakított ki, amelyben a mélyebb kivágásokat az elegáns részletmegoldások ellensúlyozzák.

Sistine a hétköznapokban lazábban öltözködik, szereti a farmert, az egyszerű felsőrészeket. A nőies ruhaszabások sem hiányoznak a gardróbjából. Követi a trendeket, ezért az éppen felkapottnak számító fazonvariációk mindig elcsíphetők az összeállításaiban. A vagány kombinációktól sem riad vissza: a romantikus egészruha és a bakancs együtt igazán formabontó viseletnek számít.

Sistine egyre népszerűbb a divat világában, rendszeresen részt vesz a nagyobb márkák bemutatóin, és fényes modellkarriert jósolnak neki a szakmabeliek. Imád öltözködni, és a magazinok is gyakran megemlítik kifogástalan stílusát.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képek a cikkben: Noam Galai, Kurt Krieger – Corbis, Steve Granitz, Kevin Tachman, Michael Loccisano, Paul Archuleta / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés