Mindenkit meglepett nemrégiben, amikor a népszerű amerikai modell, Slick Woods, Instagram oldalán bejelentette, hogy kemoterápiás kezelésre jár. Nem sokkal később kiderült, hogy előrehaladott bőrrákban, azaz melanomában szenved, de Slick kedvét ez egyáltalán nem vette el, hogy továbbra is a munkájára fókuszáljon.

hirdetés

Slick Woods nem hagyja el magát olyan könnyen

Persze a munkán kívül van más is, ami motiválja, méghozzá egyéves kisfia Saphir, aki tavaly épp, hogy nem Rihanna, Savage x Fenty show-ján született meg. A modell ugyanis mindenórás terhesen vonult végig a kifutón, ahonnan egyenesen a szülőszobába vitték.

Slick életében nem ez az első mélypont, bár Instagramján kiírta, hogy senki ne kezelje áldozatként, és viccesen azt is megjegyezte, hogy már amúgy is kopasz. Szétálló fogai, hatalmas szája, kopasz feje és tetkói hamar ikonikussá tették, és a Fenty Beauty legelső, 2017-es kampánya óta már a Fendi, a Marc Jacobs, a Calvin Klein, a Moschino és a Miu Miu kifutóján is megfordult már.

Slick-et 19 évesen fedezte fel egy buszmegállóban az angol férfimodell Ash Stymest, aki rögtön munkát ajánlott neki Kanye West, Yeezy nevű márkájának kampányában. Azóta egyre magasabbra szárnyal a karrierje, amit betegsége ellenére sem akar feladni. Slick amúgy is a kitartó emberek közül való, hiszen szülők nélkül nevelkedett, bőrszíne miatt bántották az iskolában, később kicsapták, sőt egy időre még az utcára is került. Legutóbb októberben láthattuk Rihanna, Savage x Fenty kollekciójának bemutatóján, és bízunk benne, hogy a jövőben még több kampányban, divateseményen szerepel majd.

Kiemelt kép: Getty Images/Taylor Hill.

  • Megosztás:
hirdetés