Sienna Miller korábban inkább a szépségével, és nem a kiforrott stílusával tűnt ki a hollywoodi hírességek táborából, mostanra azonban rátalált az öltözködését inspiráló vezérfonalra, és úgy tűnik, nem is ereszti ki a kezéből.

hirdetés

A színésznő kisebb szerepek után 2004-ben az Alfie című filmmel, majd azt követően rögtön egy botránnyal debütált. A film forgatása alatt az akkor még házas Jude Law-val keveredett szerelmi viszonyba, de a kapcsolatuk hamar zátonyra futott. Ám ennek köszönhetően a színésznő nevét sokan megjegyezték, később pedig már filmjeivel is alapot adott arra, hogy beszéljenek róla.

Sienna Miller mostanra minden szempontból megállapodott: karrierje, stílusa is beérett, és családanyaként igyekszik egyensúlyt teremteni a munka és a család között. Élvezi, hogy a negyvenhez közeledve már nem csupán arra kíváncsiak vele kapcsolatban az emberek, hogy néz ki, hanem tehetségének színeit is megcsillanthatja.

Sienna Miller rátalált stílusára

Bár olykor még becsúszik egy-egy baki az öltözködését illetően, ettől eltekintve a színésznő túllépett korábbi stíluscsapongásain. A hetvenes évek irányzatai láthatóan közel állnak hozzá, ám sokkal bölcsebben kombinálja a modern és retró trendelemeket.

 

Letisztultabb, nőiesebb összképre törekszik manapság, igaz, a 2020-as 77. Golden Globe-gálán nem igazán sikerült belőnie az egyensúlyt a szexi és elegáns stílus között, de ezt az egy hibácskát számos ízlésesen izgalmas, divatos öltözéke írja felül.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés