A Sárkányok háza még csak pár hete debütált az HBO Maxon, máris az év egyik legnépszerűbb sorozatává vált. Több millió ember volt kíváncsi a széria nyitóepizódjára, a rajongók száma pedig csak tovább gyarapszik. A színészek, színésznők nevét egy szempillantás alatt megismerte a világ. A hölgyek a sorozat kedvéért teljesen átalakultak, van, akit alig lehet felismerni.

hirdetés

Az HBO Max pár évvel ezelőtt jelentette be, hogy készül a Trónok harca előzménysorozata, ami a Sárkányok háza címet kapta. A széria több száz évvel az eredeti történet előtt játszódik, és a Targaryan-ház uralkodását meséli el. Már a megjelenés előtt hatalmas médiafigyelem övezte a sorozatot, a rajongók pedig izgatottan várták a premierepizódot.

Az alkotók nem okoztak csalódást, fordulatos eseményekből nincs hiány. Természetesen a siker nagyban köszönhető a színészeknek, remek alakításaikkal ugyanis még izgalmasabbá teszik a történetmesélést.

A Sárkányok háza színésznői egész másként néznek ki a valóságban

A színészeknek, színésznőknek alaposan át kellett alakulniuk a sorozat kedvéért. A Targaryan-család tagjai mind ezüstszőke hajjal rendelkeznek, így az őket megformáló színészek egytől egyig parókában láthatók a képernyőn.

A széria izgalmas fordulatokban bővelkedik, ám a divat szerelmeseinek sem okoz csalódást. A hölgyek meseszép, gazdagon kidolgozott ruhákat viselnek, nem beszélve az ékszerekről. A szőke parókákat más-más módon tették látványosabbá a fodrászok, ám ezt már megszokhattuk a Trónok harcánál is.

Milly Alcock, Eve Best, Emma D’Arcy, Olivia Cooke és Emily Carey egyre népszerűbbek, ami nagyban köszönhető a sikerszériának. A sorozatban volt már szereplőcsere, Milly Alcock és Emily Carey színésznőt idősebb hölgyek váltották egy időugrás miatt. Ám néhány rész is elég volt arra, hogy sokan felfigyeljenek a fiatal tehetségekre. A színésznők emellett roppant izgalmas, változatos stílussal rendelkeznek, ami inspirálóan hat másokra. Emily Carey láthatóan rajong a street style vagány, izgalmas elemeiért.

 

A fiatal tehetségek mellett a többi színésznő is jeleskedik, ha divatról van szó. A legtöbben imádják a vagány nőies fazonokat, és mindig belevisznek valami izgalmas csavart a szerelésükbe. Ebben jeleskedik Emma D’Arcy, aki látványos öltözékeivel mindig magára irányítja a figyelmet.

 

Kiemelt kép: Jeff Kravitz / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés