Első blikkre nem sokan gondolnák, hogy a hetvenes évek trendje ilyen vadító is lehet. A Victoria’s Secret portugál angyala, Sara Sampaio kedvet csinál az új divathoz.

A hetvenes évek divatjáról a legtöbb embernek a bohókás, színes cuccok, és az eklektikus hippi öltözékek jutnak eszébe. Ezért talán sokan úgy definiálják magukban ezt a trendjelenséget, hogy közelebb áll a farsangi jelmezbálhoz, mint az utcán is vállalható stílusokhoz.

Erre a feltevésre egyébként több fronton rácáfol az őszi retró divat, és bizonyítékul megkaptuk Sara Sampaio ultranőies divatfotóit is. A 28 éves modell természetes szépség, akit valahogy nehezen tudnánk belegondolni a diszkódívák flitteres stílusvilágába, de szerencsére nem is kell, mert a spanyol Elle magazin egészen más oldalról ragadta meg a hetvenes évek trendjegyeit.

Vissza a múltba: Sara Sampaio és a retró divat

Mario Sierra képein a hetvenes évek rockbandáinak bohém világa éppúgy megelevenedik, mint a kor nőies eleganciája. Sara Sampaio mindkét verziót elénk tárja, méghozzá olyan vadító összeállításokkal, hogy attól bármelyik divatra érzékeny hölgyemény libabőrös lesz.

A spanyol Elle magazin művészi szintre emelte a retró vibrálást szeptemberi kiadásában: Sylvia Montoliu a Versace, a Dior, a Celine, a Missoni, és a Gerard Darel őszi kollekcióiból válogatta össze a modell által viselt ruhadarabokat, amelyeket érdemes megjegyezni, mert ezek a fazonok minden bizonnyal nagyon népszerűek lesznek az új évszakban.

 

Kiemelt kép: Pablo Cuadra/Getty Images.

Képgaléria képei: Mario Sierra/Elle.

  • Megosztás:
hirdetés