Sara Sampaio a Victoria’s Secret angyalaként a világ egyik legsikeresebb modellje, aki igazi természetes szépség, de reggelente mindössze tíz percet tölt készülődéssel.

hirdetés

A portugál modell az amerikai ELLE kamerái előtt mutatta be, hogyan indul egy átlagos munkanapja. A forgatás után a Moroccanoil kozmetikai márka sajtóeseményére volt hivatalos, melynek 2017 óta ő a szépségnagykövete, így fontos volt, hogy a legjobb formáját hozza. Lassú ébredés után beiktatott egy gyors tornát, majd egy kiadós, de egészséges reggelivel folytatta: görög joghurt, fehérjés smoothie, granola, gyümölcsök és borsmentatea. Ezután következett a lényeg: a modell szokásos, 10 perces rutinja.

Fogmosás után természetes alapanyagokból álló, tonizáló géllel tisztítja meg az arcát, majd revitalizáló nappali krémet használ, hogy megvédje a bőrét a rendszeres és tartós sminkviselés káros hatásaitól. Hogy frissebbnek mutassa a tekintetét, először szempilla-göndörítőt, majd egy kevés szempillaspirált használ, és ceruzával kihúzza a szemöldökét.

Kevés púdert visz fel az arcára, végül highlightert használ a halántékán és a szemhéján, hogy életet leheljen a bőrébe. A hajvégekre ápoló olajat ken, a hajtövek megemelésére pedig száraz sampont használ. Utolsó lépésként parfümöt használ, amiből egy keveset a hajára is fúj.

  • Megosztás:
hirdetés