Az igézően gyönyörű Rosie Huntington-Whiteley szépségtitkát sokan találgatják, hiszen a modell mindig üde és makulátlan bőrrel jelenik meg a nagyközönség előtt.

A színésznőként és modellként is ismert Rosie Huntington-Whiteley simán elhitethetné bárkivel, hogy még csak a húszas éveiben jár, és ez leginkább a csodás bőrének köszönhető. Pedig a hétköznapokban cseppet sem viszi túlzásba a sminket a Victoria’s Secret dögös angyala, aki mindig finom színeket használ az arcán, és leginkább kék szemeit hangsúlyozza.

Jason Statham párja a Vogue-nak árulta el szépészeti rutinját, ami reggelente az arctisztításon túl egy kis frissítő elixír és fénykrém használatából áll, melyek friss ragyogást kölcsönöznek a bőrének. Mielőtt felvinne egy kis festéket, BB-krémet ken magára alapozó helyett, majd gondosan bebalzsamozza az ajkait. A sötét foltokat korrektorral tünteti el, azután összesen alig három percet vesz igénybe a sminkje. Anyukaként és modellként is gyakran kell sietnie, így nem csoda, hogy nagyon a kezében vannak ezek az egyszerű mozdulatok. Érdemes ellesni a fortélyait!

  • Megosztás:
hirdetés