A színésznő és a lánya olyanok együtt, mint két tojás, még a köztük lévő korkülönbség sem érzékelhető szembetűnően.

Reese Witherspoon lánya, Ava Elizabeth Phillippe nemrég töltötte be 18. életévét, és egyre inkább a modellszakmát kóstolgatja. Alighogy szerepelt a Rodarte divatház 2018-as őszi-téli kampányában, máris újabb felkérést kapott, méghozzá az édesanyja ruhamárkájától, a Draper James-től. A kampányfotók a Valentin-napi kollekcióhoz készültek, láthatóan jó hangulatban, hiszen Ava nem egyedül állt a kamerák elé. Reese Witherspoon szintén vele tartott, amire eddig még nem volt példa.

Bár gyakran mutatkoznak együtt, és a kamaszlány időnként a vörös szőnyegen is felbukkan anyukája mellett, hivatalos reklámképeken még nem szerepeltek kéz a kézben. Nem tudjuk megfejteni, mi a 41 éves színésznő titka, hiszen cseppet sem mutatkozik meg rajta az idő múlása, ráadásul úgy, hogy semmi mesterkéltség nincs a megjelenésében.

A lánya szinte kiköpött mása, de nem is a hasonlóságuk ennyire megdöbbentő, hanem az, hogy egyik-másik képen Reese-t simán össze lehet téveszteni kamaszgyermekével. Vonásaik majdnem megegyeznek, de oly módon, hogy még a köztük lévő korkülönbség is simán letagadható.

  • Megosztás:
hirdetés