A bollywoodi színésznőként népszerűvé vált Priyanka Chopra számos filmszerepben tündökölt azóta, hogy 2000-ben elnyerte a Miss World címet. Az elmúlt években szinte állandó résztvevője volt a vörös szőnyeges eseményeknek, sikkes megjelenésével pedig azt is világossá tette, hogy imádja a divatot és remek stílusérzékkel rendelkezik.

hirdetés

A 39 éves indiai színésznő karrierje azután kapott szárnyra, hogy 18 éves korában megnyerte a Miss World címet. Miután 2000-ben a világ legszebb nőjének választották, sorra kapta a felkéréseket az indiai rendezőktől, akiket azonnal elvarázsolt bájos küllemével és lehengerlő kisugárzásával. Bár a fiatal lány akkoriban még mérnöki pályára készült, végül mégis elvállalt egy filmszerepet.

Az indiai filmipar növekvő népszerűségének köszönhetően nemzetközi szinten is egyre többször figyeltek fel a csinos színészőre. Pár évvel később már nem csak bollywoodi alkotásokban, hanem amerikai filmekben szintúgy felbukkant Priyanka. Szerződést kötött több nagy filmstúdióval, így az elkövetkezendő időben gyakran láthatjuk majd képernyőn.

Priyanka magánéletéről korábban ritkán cikkezett a sajtó, ám Nick Jonasszal kötött házasságának köszönhetően egy szempillantás alatt a rivaldafényben találta magát. Hatalmas, mesebeli szertartáson keltek egybe, a nagy napjukról hónapokig cikkeztek a magazinok.

Priyanka Chopra még a merészen kivágott ruhákban is elképesztően elegáns

A 39 éves színésznő manapság már egyik vörös szőnyeges eseményről sem hiányozhat. Láthatóan imádja a divatot, különleges ruhaválasztásaival mágnesként vonzza a figyelmet. Szereti a hollywoodi csillogást, ezért sosem fukarkodik a kiegészítőkkel, sőt, gyakran mutatkozik fényes felületű vagy hatalmas, uszályos kreációkban az elegáns gálaesteken.

Priyanka Chopra vörös szőnyeges stílusa mindig lehengerlő, mégsem túlságosan tolakodó vagy mesterkélt. A legnagyobb odafigyeléssel válogatja ki az összeillő darabokat, ettől minden szerelése kifinomulttá, elegánssá és nőiessé válik. Nem véletlen, hogy a 39 éves színésznő rendszeresen a legjobban öltözött nők listáján szerepel, és sokan merítenek ihletet sikkes szereléseiből.

 

Bátran viseli a színeket, mintákat, és a különféle anyagok kombinálásával úgyszintén szívesen operál. Arányos, csinos alkatán a merészebb ruhaszabások is jól mutatnak, a derék- és dekoltázshangsúlyos fazonokat különösen szereti. Ám a finom egyensúlyra mindig odafigyel, ennek köszönhetően sohasem harsány vagy közönséges a megjelenése.

Ruhaválasztásaiból kitűnik, hogy figyelemmel kíséri és előszeretettel követi a trendeket, az aktuális divatelemeket mindig megjeleníti a szereléseiben. A divatbemutatókon legtöbbször az első sorban foglal helyet, és sokszor végigsétálhatott már a Met-gála vörös szőnyegén. Hollywoodban stílusikonként tartják számon, aki sokakat inspirál sokszínű öltözködésével.

 

Kiemelt kép: Gotham / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés