Igazi szenvedéllyel fűszerezett fotósorozat született a spanyol Instyle magazin legújabb számához, melyben Penélope Cruz időtálló szépsége kapott főszerepet. A színésznő elegáns stílusa, és az új frizurája is abszolút telitalálat!

hirdetés

 

Penélope Cruz különleges szépség, akinek lehengerlő kisugárzásában tökéletes arányban keveredik egymással a nőiesség és a szenvedély. Számtalan filmben láthattuk már szerethetően temperamentumos szerepekben remekelni, de a szolid visszafogottság ugyanúgy az egyik legnagyobb erénye. Egészen fiatalon, 16 éves korában debütált első filmjében, és hamar a siker útjára lépett, hiszen egzotikus szépségével és színészi tehetségével mindenkit elkápráztatott.

Penélope Cruz elegáns stílusa szenvedélyes vonzerejével párosul

A 47 éves színésznőn aligha látszik meg az életkora, olyan a megjelenése, mintha megállította volna az időt. Bőre régóta változatlanul fiatalos, és csinos alakját látva még mindig leesik az állunk. A róla készült címlapfotón szinte ragyog.

A színésznő kortalan vonzerejét az elegáns és kifinomult stílusa csak még inkább felerősíti. A túlzó, mesterkélt megjelenés nem az ő asztala, még komplett sminkben is abszolút természetes hatást kelt. Egyszerűen nem tud túlzásokba esni, ami rengeteg sztár esetében gyakori jelenségnek számít.

 

A fotókon tökéletesen érvényesül különleges szépsége, természetes üdeségét nem tompították el maszkhatású sminkkel. Frizuráját és makeupját Pablo Iglesias, a Lancôme szakembere készítette el, aki hagyta, hogy az egyszerű, finom szemfestés mellett Penélope Cruz csodás ajkai érvényesüljenek.

A színésznő tekintetén kívül más csillogás is helyet kapott a képeken: a stylist, Francesca Rinciari ugyanis csodaszép ékköves ékszerekkel dobta fel minimalista stílusú portréképeit.

 

A színésznő tüzes spanyol virtusát elképesztő intenzitással emeli ki ez a vörös ruha. Penélope páratlan módon tud azonosulni ezzel a színárnyalattal, mely rúzs formájában is nagyon passzol hozzá. Az egyedi, láncos szoknyarész és a gyöngyös archáló csak fokozza a lehengerlő és titokzatos megjelenést.

 

A színésznő bájos vonásait tökéletesen kiemeli az új frizurája. A bob fazon mindig is tarolt a hölgyek körében, hiszen elképesztően fiatalos hatást kelt, nyáron pedig praktikus hajviseletnek bizonyul. Penélope gesztenyebarna hajába aranybarna tincseket rejtett a fodrász, ez az árnyalat pedig nagyszerűen harmonizál a színésznő bőrtónusával és szeplőivel.

 

A trükkös szabású ruhák elegánsan szexisek, cseppet sem keltenek közönséges hatást. Karcsú, törékeny alakján ez az ízléses módon kivágott nyak- és dekoltázsvonallal megtervezett dressz is tökéletes viseletnek bizonyul.

 

Szinte művészi hatást kelt a trükkös pántokkal megbolondított fekete ruha is, amely ezzel a kecses pózzal Botticelli Vénusz születése című festményére emlékeztet minket.

Kiemelt kép: Juan Naharro Gimenez/Getty Images.

Cikkfotók: Erick Gordon/InStyle Spain.

  • Megosztás:
hirdetés