Palvin Barbara és színész kedvese végre bevállalt egy közös fotózást. Nem volt nagy dolga a fotósnak, lényegében a pár mindennapjait kellett megjelenítenie, egy picit művészibb formában.

hirdetés

Lehetetlen volt nem értesülni arról, hogy a 25 éves gyönyörű modell, Palvin Barbara és a 26 éves, sármos színész, Dylan Sprouse már egy párt alkotnak, hiszen egy ideje a csapból is ők folynak. Nemrég arról is hírt adtak, hogy szorosabbra fűzik kapcsolatukat egy közös lakással, vagyis úgy döntöttek, hogy összeköltöznek New York-ban.

A W magazint olyannyira megihlette a sztárpár szerelme, hogy digitális történetmesélésbe kezdett. Palvin Barbi és Dylan Sprouse közreműködésével érzéki fotókat készített Alex Lockett, aki zseniális természetességgel ágyazta bele a különleges divatanyagba a két fiatal érzelmi világát, miközben elképzelt életszituációkba helyezte őket. A szerelmesek attól sem riadtak vissza, hogy egy-egy intim pillanatban kapják őket lencsevégre: a digitális sztori címoldalán például félmeztelenül kapaszkodnak egymásba.

Mivel Palvin Barbi kedvesétől sem áll távol a modellkedés, ezekre a közös fotókra már nagyon sokan vártak. Jasmine Hassett, a stylist retró hangulatot teremtett a páros köré, ebben pedig a Nili Lotan, az Alexander McQueen és a Louis Vuitton kollekcióinak darabjai segítették.

Képek: Alex Lockett/W Magazine.

Kiemelt kép: Michael Loccisano/Staff/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés