Hamarosan megjelenik a Nike és a Swarovski közös tervezésében megújult sneakers, ami egyedi fényvisszaverős kristályokat és valami egészen furcsa fröccsöntött borítást kapott. Tény, hogy a meghökkentő dizájn felülírja bármelyik másik sportcipő stílusát, így valóban összetéveszthetetlen, egyedülálló kreációról van szó.

hirdetés

A divat világában egyre népszerűbb tendencia, hogy két eltérő vonalon mozgó cég kollaborál egy-egy új termék vagy kapszulakollekció erejéig. A Swarovski nem először borítja be kristályokkal a Nike valamely sportcipőjét, a két márka időnként előrukkol egy-egy csillogó lábbelivel.

Az idei együttműködés gyümölcseként a női Air Force 1 megújult változatát dobták piacra, mely formailag is igencsak megváltozott. A klasszikus külső innovatív, új megvilágításba került, szó szerint. A Nike x Swarovski Air Force 1 Triple Black és Triple White típusa nem egy hétköznapi edzőcipő.

Régi sneakers új köntösben a Nike és a Swarovski meglepetéseként

Tényleg valódi meglepetés ez a cipődizájn, ami első blikkre úgy néz ki, mintha megolvadt volna rajta a műanyag. A műanyag borítás több mint 228 egyedi, fényvisszaverős kristályt kapott a Swarovski jóvoltából, de ha ez az eklektikus textúra nem lenne elég az eltérő anyagok találkozásával, akkor érdemes szemügyre venni a fémcsavarokat, melyek bizony funkcióval rendelkeznek. A fehér és a fekete cipőhöz ugyanis jár egy csavarhúzó, mellyel a műanyag amőbára emlékeztető kristályfoglalat eltávolítható.

A kristályok egyébként fényvisszaverő képességgel rendelkeznek és teljesen egyediek, kizárólag a Nike részére készítették el a Swarovskinál. Nem csak a látványos megjelenés volt a cél, hanem a biztonságos láthatóság megoldása, ha esetleg éjszaka, sötét utakon viseli az ember a kristályokkal kirakott edzőcipőt.

A sneakers borítása négy elemből áll, melyek lecsavarozásával, átrendezésével személyre szabható a dizájn. Bár az ötlet jó, esztétikailag nem gondolták túl a lábbelit, ami várhatóan december 2-től válik elérhetővé.

 

Kiemelt kép: nike.com

  • Megosztás:
hirdetés