Pár évvel ezelőtt Nicole Kidman arca szinte a felismerhetetlenségig eltorzult a botoxtól, de, amióta leállt a kezelésekkel, újra tud mosolyogni, és sokkal bájosabb, mint azelőtt.

Az ötvenhez közeledve Nicole Kidmant is elkapta a hév, hogy megszabaduljon ráncaitól. Bár a botoxtól teljesen kifeszült az arca, nem tűnt túl természetesnek az eredmény. Akkoriban inkább egy felpuffadt fejű, rémisztő gumibabára hasonlított a színésznő, aki csak vicsorogni tudott mosolygás helyett.

Szerencsére hamar észlelte a bajt, és amiatt is aggódni kezdett, hogy kevesebb szerepet kap majd, amiért teljesen eltűnt az arcmimikája, ezért felhagyott a kezelésekkel, és inkább felvállalta, hogy ötvenes nőként már neki sem tükörsima és tökéletesen feszes a bőre.

Ilyen durván nézett ki Nicole Kidman szétbotoxolt arca.

Pedig nincs oka az öregedés miatt aggodalmaskodni, hiszen néhány szarkalábon kívül nem sok ránc fedezhető fel az arcán, ráadásul így, természetes valójában sokkal bájosabb és fiatalosabb, mint agyonbotoxolva. Az a tény pedig, hogy visszanyerte saját arcát, jelentősen jót tett a színészi teljesítményének és karrierjének.

Hamarosan a brit Tatler magazin júliusi számának borítóján láthatjuk, illetve egy kis divatválogatás is készült vele, melyben gyönyörű haute couture-ruhákat mutat be a Giambattista Valli, a Chanel, az Armani Prive és az Elie Saab divatház csodás kollekciójából. Egy kis Photoshoppal megtámogatták ugyan a képeket, de így is jól látszik, hogy a botox nélkül szinte visszaalakult a színésznő arca. Most olyan, mint fénykorában!

 

  • Megosztás:
hirdetés