Számos oka lehet annak, hogy miért nem tudsz lefogyni akkor sem, ha egészséges ételeket eszel. Amennyiben nem jól működik az emésztésed, próbáld ki ezt a jógapózt!

Hiába eszel kisebb adagokat, és hanyagolod az édességeket, mégsem indul be a fogyás? Ha ülőmunkát végzel, és általában keveset mozogsz, illetve a mindennapi stressz vagy a rendszertelen étkezés következtében állandóan puffadsz, esetleg gyakran tapasztalsz hasi hízást, akkor valószínűleg nem megfelelően működik az emésztésed.

Az emésztésben keletkezett zavar és a lelassult anyagcsere-folyamat gátat állít a zavartalan súlyvesztésnek, ráadásul rossz közérzetet okoz. Ha teljes mértékben meg akarsz szabadulni ettől a problémától, elsősorban a táplálkozásodat kell rendbe tenni: szoktasd át magad a rendszeres, napi ötszöri étkezésre, fogyassz egészséges, rostban gazdag élelmiszereket, és inkább kisebb adagokban, de többször egyél egy nap.

A mozgást sem hanyagolhatod el. Az alábbi jógagyakorlatot kis rutinnal már öt perc alatt elvégezheted naponta, segítségével pedig újra egyensúlyba hozhatod az emésztésedet, és megszabadulhatsz az állandó puffadástól és teltségérzéstől.

  • Megosztás:
hirdetés