Natalie Portman két gyermek után is úgy néz ki, mint egy törékeny kamaszlány, persze nem ez az etalon, hiszen mindenki teste megváltozik a szülés után. A színésznő sporttal lendült újra formába, aminek meg is látszik az eredménye.

hirdetés

A 38 éves színésznő mindig is nádszálkarcsú volt, de ő nem az a fajta híresség, aki minden alkalmat megragadva az alakjával kérkedik. Bár alig két éve hozta világra második gyermekét, és csak tavaly tért vissza a filmezéshez, ez idő alatt nem az folyt mindenhonnan, hogyan dobta le magáról a pluszkilókat, és nyerte vissza a szülés előtti sziluettjét.

Ha megkérdezték tőle egy-egy interjúban, persze elárulta, hogy inkább a sportolásnak, és nem az önsanyargató diétáknak a híve. Anyai teendői mellett is mindig szakított arra időt, hogy egy kicsit kikapcsolhasson teniszezés, vagy edzés közben.

Natalie Portman talpig Diorban

Az Oscar-díjas színésznő lassan tíz éve a Dior visszatérő arca, aki nemcsak a divatház estélyi ruháit népszerűsíti a vörös szőnyeges eseményeken és a fotózások alkalmával, hanem a kozmetikumainak és parfümjeinek is a jól ismert nagykövete. A Dior időtlen eleganciája már-már összeforr az ő nevével, hiszen nemcsak képviseli a céget, hanem tökéletesen megtestesíti annak célközönségét.

Bár Natalie Portman nem tartozik a meztelenkedő hírességek közé, a Dior reklámjai kedvéért már többször is megvált a ruháitól. Ilyenkor elvei szerint pont annyit mutat meg magából, amennyit egy film kedvéért is tenne, de jobban szereti a stílusos fotózásokat.

A brit Harper’s Bazaar csodás összeállítást készített Natali Portmannel, a szeptemberi kiadásához, melynek képei valószínűleg az ő tetszését is elnyerték.

 

A színésznő elegáns Dior-ruhákat és ékszereket visel a divatanyagban, míg a címlaphoz egy közeli portré készült róla. Közel a negyvenhez is remek formában van a Fekete hattyú sztárja, akin cseppet sem látszik az évek múlása. Szabadnapjain, amikor farmert és edzőcipőt visel, leginkább úgy néz ki, mint egy kamaszlány.

Pamela Hanson fotóin Grace Kelly romantikus stílusát jeleníti meg, felturbózva egy csipetnyi modern vagánysággal. A divatszerkesztő, Leith Clark a színésznő finom nőiességét, és karcsú alakját hangsúlyozta a légiesen könnyed ruhákkal.

Kiemelt kép: Tony Barson/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Pamela Hanson/Harper’s Bazaar UK.

  • Megosztás:
hirdetés