Mónica Cruz a megszólalásig hasonlít híres nővérére, mégis egészen más karakter. Ha szemügyre vesszük a róla készült fotókat, be kell vallanunk, stílus ügyében simán a nyomába ér Penélope Cruznak, sőt talán egy leheletnyit dögösebb is.

hirdetés

Nem titok, hogy a Cruz család jó génekkel van megáldva. A 45 éves Penélopén, és a 42 éves húgán, Mónicán sem fog az idő, mindketten kortalan szépségek. Mónica Cruz táncosként kezdte pályafutását, majd nővérét követve, belekóstolt a filmezésbe is.

Nálunk elsősorban sorozatsztárként vált ismertté, amikor játszott a Duna tévén és az MTV2-n vetített, Egy lépés előre című, hat évados spanyol szériában. Penélope Cruzzal karöltve, a modellszakmába és a divattervezésbe szintúgy belecsöppent.

2007-ben testvérével a Mango divatmárka nagykövete lett, majd 2013-ban az Agent Provocateurnek terveztek közösen szexi fehérneműket. A Charles Vögele arcaként is felbukkantak, és Mónica Cruz azóta is gyakran tűnik fel egy-egy spanyol márka képviselőjeként.

Elragadó stílus: Mónica Cruz tudja, mitől döglik a légy!

Bár ritkábban tűnik fel a nagyközönség előtt, mint a nővére, ám, ha valahol felbukkan, az biztos, hogy minden szem rátapad.

 

A csinos modell és színésznő jól keveri a szenvedélyes stíluselemeket a letisztult eleganciával, és ahhoz is jó érzéke van, hogy kifinomultan hangsúlyozza nőies alakját. Az elmúlt két évből gyűjtöttük össze a legszuperebb szettjeit, melyekben igazán tündökölt.

Kiemelt kép: Oscar Gonzales/NurPhoto/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés