A színésznő kétségkívül csúcsformában van, bár nem sok olyan alkalomra emlékszünk, amikor nem volt topon. Az amerikai Marie Claire címlapján sugárzóan szép, mintha megállt volna felette az idő.

hirdetés

Penélope Cruzt szívesen kifaggatnánk a fiatalságmegőrző szépségtitkairól, hiszen szemlátomást semmit sem változott az elmúlt évek során, és a megjelenése továbbra is abszolút természetes.

Az amerikai Marie Claire 2019-es, februári címlapján és hasábjain úgy fest a színésznő, mint harmincévesen, ráadásul nem az rí le a divatképekről, mintha annyira erőlködtek volna a Photoshoppal. Nyilván végeztek egy kis korrekciót, de nem gondoljuk, hogy a spanyol szépség pusztán az utómunkálatoknak köszönheti korát meghazudtoló külsejét.

Nico Bustos fotóin főként a Chanel, a Dolce & Gabbana és a Balmain tavaszi ruháit, valamint az Atelier Swarovski ékszereit viseli Penélope Cruz, aki nagyon finom sminket és a kilencvenes éveket megidéző, dús, hullámos frizurát kapott. Kifogástalan, karcsú alakjához Joseph Errico válogatta össze a szetteket.

  • Megosztás: