A 36 éves Megan Fox hatalmas stílusváltáson ment keresztül az utóbbi időszakban. Egyre merészebb és bevállalósabb az öltözködés terén, manapság a kihívó cuccok sem állnak tőle távol. Most a ruhatervezés területén is kipróbálta magát a színésznő, immár második alkalommal támogatja ötleteivel a Boohoo márkát.

hirdetés

Megan Fox korábban biztonsági játékosnak számított az öltözködés terén. Stílusváltása előtt is szerette kihangsúlyozni karcsú alakját, ám megmaradt a jól bevált alapdaraboknál. A vörös szőnyeges eseményeken sem tűnt ki igazán ruhaválasztásaival, ugyanúgy a hétköznapokban is a megszokott egyszerűségre törekedett. Az utóbbi időben azonban lecserélte stylistját, az új szakember pedig Megan vonzó külsejéhez turbózta fel az öltözködési stílusát.

Megan szexi, sokszor merész összeállításaival rendszerint bekerül a magazinokba. A divatmárkák sem hagyták figyelmen kívül a feltűnő változást, szóval a dögös sikk, amit manapság képvisel a színésznő, igencsak felkorbácsolta az érdeklődést. A Boohoo márka rögtön meglátta a lehetőségeket egy izgalmas közös kollekcióban, így már két kapszulakollekciót dobott piacra Megan Fox együttműködésével.

Megan Fox dögös ruhákat tervezett nyárra

A Megan Fox x Boohoo 2.0 már a második kollekció, melynek a megalkotásában a színésznő is részt vesz. Az első októberben jelent meg, a mostani pedig kifejezetten nyárra készült. Az első repertoárt is főként nőies, merész és szexi darabok alkották, melyeket szinte azonnal elkapkodtak. Az évszakra való tekintettel főleg a fekete szín dominált, de a piros árnyalat és az állatminta egyaránt megjelent mellette.

 

A ruhadarabok megalkotásánál most éppúgy a merészség és a nőiesség volt a vezérfonal. Ebből Megan sem szeretett volna engedni, aki kifejezetten élvezte a tervezési folyamatot.

 

Bár a színésznő karrierje modellként indult, később nem vállalt aktívan szerepet a divatvilágban. Most már sokkal otthonosabban mozog a trendek között, úgy érzi, hogy megtalálta a személyes stílusát, és szeretné, ha az általa megálmodott darabok ezt tükröznék.

 

Megan nem csupán a tervezési folyamatokban vállalt szerepet, hiszen a kollaborációnak ő a reklámarca. A ruhadarabok tökéletesen passzolnak a színésznőhöz, kivágottak, rövidek és sejtelmesek. Még egy meztelen ruha is felbukkan a repertoárban, ami a színésznő egyik nagy kedvence. Ezért nála jobb reklámarcot el sem tudunk képzelni.

 

A kollekciót fekete ruhák, csillogó darabok és szaténholmik alkotják. A merész, ugyanakkor sikkes kreációk tökéletesen illeszkednek a nyári irányzatokhoz.

 

A képeket Vijat Mohindra fotós készítette. Megan egyszerű, vörös háttér előtt pózol, mely akár egy dizájnos klub megvilágított fala is lehetne, ezzel érzékeltetik, hogy a kollekció legtöbb darabja nem a hétköznapi utcai viselet része, inkább a nyári éjszakák zajos pezsgéséhez passzolnak igazán.

 

Kiemelt kép: Gotham / Getty Images. 

Képek a cikkben: Vijat Mohindra / Boohoo. 

  • Megosztás:
hirdetés