A Dallas Samanthája mindig elképesztően sikkes, a színésznő stílusa nem csak a vörös szőnyegen, a mindennapokban is roppant nőies. Linda Gray öltözködési trükkjeit érdemes ellesni, ugyanis roppant ízlésesen állítja össze szettjeit. Kifinomult ízléssel nyúl az egyszerű ruhadarabokhoz, pontosan tudja, hogy mi az az apró részlet, amely elegáns szintre emeli a szimpla összeállításokat.

hirdetés

Linda Gray sokak szemében a mai napig is Jockey Ewing felesége. A méltán népszerű színésznőt általában a Dallas Samanthájaként emlegetik, ami nem is csoda, hiszen több évadon át formálta meg a karaktert. A televízió képernyőjén mindig sikkes, csinos összeállításokban tündökölt, s az ember azt hinné, ezt már nem is lehet tovább fokozni. Linda Gray azonban a magánéletében sokkal nőiesebben öltözik, mint a sorozatban.

Linda Gray stílusa mindig kifinomult és nőies: erre a fazontrükkre esküszik

A 82 éves színésznő minden alkalommal lenyűgözi a rajongókat kifinomult stílusérzékével . Megjelenése rendszerint sikkes és stílusos, pedig cseppet sem jellemző rá a nagy falncolás. Nem híve a rongyrázásnak, egyszerű alapdarabokból állítja össze csinos szettjeit, melyek mellőzik a látványos, extrém holmikat, mégis vonzzák a figyelmet.

A nőiesség alapvetően belülről jön, ám a kisugárzásra rá lehet erősíteni a megfelelő ruhadarabok viselésével. Linda Gray egyszerű fazontrükkel éri el, hogy minden szettje fokozza nőiességét. Imádja a V kivágással szabott blúzokat, azonban soha nem mutat többet a kelleténél.

Képek: Rick Kern/Getty Images for Farrah Fawcett Foundation/Getty Images.

 

Az egyértelmű, hogy egy kis dekoltázsvillantás máris csinosabbá, nőiesebbé teszi a megjelenést. Nagyon vékony a határ azonban a közönséges és a sikkes külső között, és könnyű átlendülni rajta a nagy igyekezetben. Linda Gray azonban remekül lavíroz a nőiesség határvonalán, finom kivágásokkal éri el, hogy minden alkalommal varázslatos külsővel jelenjen meg a fotósok előtt.

Képek: Steve Granitz/WireImage/Getty Images.

 

Sokat finomít a V alakú kivágáson, ha a szimpla mélyen szabott forma aszimmetrikusan, átlapoltan jelenik meg. A színésznő gyakran választja ezt a különleges, csinos megoldást, amely nem csupán az alakformáló hatása miatt népszerű. Elképesztően sikkessé és stílusossá teszi a megjelenést, a féloldalas szabásnak köszönhetően nyújtja a felsőtestet, és finoman hangsúlyozza a sziluettet.

Képek: Paul Archuleta/Getty Images.

 

Az sem gond, ha a blúz alapvetően nem V kivágással szabott. Linda Gray egyszerűen oldja meg, hogy a felső ebben az esetben is csinos és sikkes hatást keltsen. Az ingekkel, mondjuk, könnyű dolga van, ugyanis bőven elegendő, ha a felső két-három gomb kigombolva marad. Ettől máris nyitottá válik a dekoltázsrész, s sokkal nőiesebbnek hat az eredmény.

Képek: Paul Archuleta/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Paul Archuleta/Getty Images.

Cikkfotók: Rick Kern/Getty Images for Farrah Fawcett Foundation/Steve Granitz/WireImage/Paul Archuleta/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés