Leslie Mann bájos, 24 éves lánya sokak számára ismerős lehet. Maude egyre magabiztosabban építgeti a színészi karrierjét, pár évvel ezelőtt megkapta az Eufória című sorozat egyik szerepét. A fiatal lány emellett valóságos stílusikon, aki alkalmanként még a modellkedést is bevállalja.

hirdetés

Leslie Mann az amerikai romantikus vígjátékok egyik koronázatlan királynője. A híresség az elmúlt években tucatnyi alkotásban szerepelt, a személyét sokan a féktelen nevetéssel azonosítják. Régóta a pályán van, és mostanra már szinte az egész család a filmszakmában tevékenykedik. A férje több híres vígjátékot is rendezett már, nagyobbik lánya, Maude pedig gyerekkora óta színészkedik.

Maude Apatow tudatosan építette fel a karrierjét, ám ebben bizonyára nagy segítséget nyújtottak a szülei. A bájos színésznő eleinte csak az édesanyja mellett tűnt fel, manapság pedig az egyik legkiemelkedőbb fiatal színésznőnek tartják Hollywoodban. Az Eufória című sorozatban folyton új oldaláról mutatkozik meg. A színésznő számára nem ismeretlen a divatlapok és a fotózások világa, többször készültek róla különleges divatanyagok, most pedig a modellkedésbe is belekóstolt.

Leslie Mann lánya modellnek áll: a bájos Maude-nak remekül áll a retró stílus

Maude az Asos és az Adidas közös kollekcióját népszerűsíti. Mindkét márka szeret sportos, kicsit lazább darabokkal előrukkolni, ám ez alkalommal a nőiességre és a praktikumra helyezték a hangsúlyt. Csupa kényelmes, mégis sikkes kreációval rukkoltak elő, melyek nem csak sportoláshoz, hanem utazáshoz és városi barangoláshoz is ideálisak.

 

A ruhadarabok a sportos retró stílus és az utcai elegancia határán helyezkednek el, a kiegészítőkkel megfelelően formálhatók, így akár a rövid teniszruha is lehet elegáns holmi.

Az új kollekció főként a fiatalokat célozza meg, ezért is választották a színésznőt reklámarcnak. Maude kellően laza, mégis nőies és finom. A hétköznapokon szintén hasonló lezserség jellemzi az öltözködését, ám a nőies, szolidabb darabokról sem mond le. Ez a kettősség a kampányban úgyszintén megtalálható.

 

Láthatóan nem szerették volna túl merevre venni a figurát, ezért nagyon természetes, vidám felvételek készültek. A fotózást Olaszországban tartották, a képeken pedig megelevenedik a hamisítatlan olasz életérzés. Feltűnnek a szűk utcák, a fákkal szegélyezett tengerpartok és a pompás kilátással rendelkező medencék.

Maude nem hagyta ki a napozást, strandolást, és egy körre még a Vespára is felpattant. Vidám, olasz hangulatú kampányt készítettek, mely tökéletesen passzol a sportos, mégis nőies fazonokhoz.

 

A színésznő tökéletesen passzol a koncepcióhoz, láthatóan nem esett nehezére a mókázás. Az Asos és az Adidas közös kampánya még visszacsábít egy kicsit a nyárba, hiszen a felvételek felidézik a kellemes nyári vakációk hangulatát.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur/VF19 / Getty Images. 

Képek a cikkben: Asos.

  • Megosztás:
hirdetés