Az ausztrál popdíva idén májusban tölti be az ötvenet, de kirobbanóan jó formában van. A lábai most is olyan szexisek, mint huszonéves korában, és ez nemcsak a Photoshopnak köszönhető.

Kylie Minogue három év után új albummal tér vissza, így érthető, hogy most jobban a figyelem középpontjába kerül. Számos divatbemutatóra meghívást kapott idén, a Red magazin pedig egy báli ruhás divatanyagot szentelt neki a májusi számában, természetesen a címoldallal együtt.

Az ausztrál énekesnő a kilencvenes évek egyik kedvenc popsztárja és szexszimbóluma volt, és sikerét még hosszú évtizedeken át töretlenül megőrizte. Miután 36 éves korában mellrákot diagnosztizáltak nála, a gyógyulása érdekében háttérbe vonult egy időre, de még ez a kényszerpihenő sem törte ketté a karrierjét. Az énekesnő sokaknak adott erőt azzal, ahogyan talpra állt, és gyakorlatilag újraépítette önmagát.

Májusban tölti be az ötvenedik életévét, de még mindig fantasztikus formában van: az alakja és a stílusa is irigylésre méltó. Tulajdonképpen nem sokat változott huszonéves kora óta, sőt, a formás, feszes lábait még most is sokan dicsérik. A Red magazinban csodás estélyi ruhákat mutat be, a tőle megszokott játékos könnyedséggel.

  • Megosztás:
hirdetés