Judith Boyd színpompás szettjeivel kitűnik az Instagramon található többi blogger közül, hiszen az idős nő stílusa lehengerlő és kortalan. Elképesztő kreativitással alkotja meg az összeállításait: az általa viselt ruhadarabok mindig harmonizálnak egymással, nőies megjelenésébe pedig kalapjaival csempész filmvászonra illő, bohókás eleganciát.

hirdetés

Az idős nő kortalan stílusa kimeríthetetlen inspirációforrás

Judith Boyd nővérként dolgozott a pszichiátrián, és a mókás kalapok csupán kikapcsolódást, feltöltődést jelentettek számára. A hétköznapokban nagy gonddal válogatta össze a szereléseit, a kezdetektől fogva úgy gondolt erre, mint egyfajta meditációra, hiszen a munkája alaposan megterhelte lelkileg és fizikailag egyaránt.

A divat iránti szeretete csak tovább fokozódott, ezért a nyolcvanas években saját kalapüzletet nyitott, amit később egy ruhaüzlet megnyitása követett. Mindkét helyen vintage darabokkal kereskedett. A különleges ruhákat, kiegészítőket még mindig imádja Judith, bár már nem árusítja őket. A legtöbb különleges darabját turkálókból és vintage boltokból szerzi be.

Judith pár éve indított blogot, amelyet kifejezetten az idősebb nőknek szán, hiszen úgy gondolja, hogy a nők ekkor vannak a legviccesebb, legerőteljesebb és legbüszkébb korszakukban. Már az Instagramon is megtalálható, ahol rendszeresen megosztja a vidám összeállításait.

Hollywoodi dívaként pózol Judith ebben a pezsgőszínű estélyiben. Az összeállításra a fejfedő teszi fel a koronát.

A sötét színek komorságát remekül oldja a mintás szoknya és a színpompás kalap. Így a fekete sem öregít.

A túlságosan színes ruhák könnyedén bazári hatást kelthetnek, ám az árnyalatok harmonizációjának köszönhetően az összeállítás mégis ízléses.

Judith imádja a különleges ékszereket is, ezekkel még változatosabbá tudja tenni a megjelenését.

Még a snassz farmeres szereléseket is képes különlegessé tenni.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés